3 brute actieseries op Netflix om in één ruk te bingen Reageren

3 Series voor de ECHTE actieverslaafde!

op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie ijzersterke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden.

Vikings

Dit harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Ondertussen is de serie afgerond. Je kunt de laatste 10 afleveringen zien via Ziggo Movies & Series XL en over een tijdje vast ook op Netflix.

Barbarians

Deze actieserie komt van de regisseur van Vikings en je ziet hoe een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict. Het tweede seizoen is in de maak.


Frontier

In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson’s Bay Company. Deze serie staat in zijn geheel op Netflix, met Jason Momoa in de hoofdrol.

Deze series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5