88 inch is is het nieuwe 43 inch… volgens Samsung dan!

Samsung brengt binnenkort enorme Micro-LED televisies van 110-, 99- en 88 inch naar het Westen, nadat ze vorig jaar in Zuid-Korea lanceerden.

The Wall

Het bedrijf had al eerder een MicroLED-televisie in zijn assortiment genaamd The Wall. Deze was 219 inch groot en meer bedoeld voor bedrijven, maar de nieuwe tv van Samsung is goed geschikt voor thuisgebruik en past waarschijnlijk wel op je muur.

Micro LED

Als je naar de tv’s kijkt zit er praktisch geen rand rond het scherm, dus al die centimeters zijn gewijd aan het leveren van een high-end 4K display. Micro LED maakt gebruik van kleine LED’s om een beter zwart en helderheidsniveau te creëren dan wat gebruikelijk is bij tv’s voor thuisgebruik.

De MicroLED TV serie heeft ook een ingebouwd 5.1-luidsprekersysteem.
Het geluidssysteem heeft een coole functie: de tv kan objecten volgen die op het scherm bewegen en het geluid de actie laten volgen.

Afstandsbediening op zonne-energie

Als je een van deze gigantische TV’s koopt, krijg je ook een hyper-moderne afstandsbediening op zonne-energie om de tv mee te besturen. Deze kan met zowel met binnen- als buitenlichtbronnen worden opgeladen, maar ook met USB, aangezien we in Nederland vaker regen hebben dan zonneschijn.

Ze hebben nog geen precieze prijs genoemd voor deze nieuwe Microled TV’s, maar als je de prijs voor het grootste model omrekent naar euro’s komt dat uit op zo’n 130 duizend euro…

Opzoek naar een TV die wel betaalbaar is?
TV Outlet heeft hem!

Nu tot 50% korting op alle adviesprijzen, maar OP=OP…

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5