Breinbreker serie Devs op Ziggo Movies en Series Reageren

Staat ons verhaal op voorhand al vast of hebben wij toch vrije wil? Daar gaat het in Devs over. Vanaf vandaag kan je de nieuwe mysterieuze miniserie kijken op Ziggo Movies & Series.

Deze breinbreker is gemaakt door regisseur Alex Garland, die wel vaker in bizarre sci-fi werelden duikt, met titels zoals Ex Machina en Netflix’ Annihilation. Devs is zijn eerste serie.

Techgoeroe en een vermiste vriend

Lily en Sergei werken allebei voor dezelfde techgoeroe Forest. De man runt het kwantumcomputerbedrijf Amaya. Software-engineer Sergei krijgt op een dag promotie naar de geheimzinnige afdeling Devs. Als de jongen opeens verdwijnt gaat zijn vriendin Lily op onderzoek uit. In haar zoektocht naar Sergei stuit ze op een hoogstaand stukje computercode dat de mensheid voorgoed kan veranderen.

Bekende gezichten

De serie is prima in een weekend te bingen. Het seizoen heeft acht afleveringen van zo’n 50 minuten. Mochten de gezichten in de serie je bekend voorkomen: Sonoya Mizuno (Lily) zag je eerder in Ex Machina en de film Crazy Rich Asians. De mysterieuze Forest wordt gespeeld door Parks and Recreation-ster Nick Offerman.

Wij hebben naast Devs nog veel meer films en series-tips voor je klaarstaan. Zo hebben we een lijstje met de beste Ziggo-series en de beste Ziggo-films in november.

Deze serie bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5