Danny DeVito top 3 Reageren

Vandaag wordt Danny DeVito 77, tijd dus om deze kleine acteur groots te eren!

Wat is jouw favoriete DeVito film? Lees snel verder voor onze top 3…

1: L.A. Confidential

Te zien via Amazon Prime

Los Angeles, de jaren 50. Na een schietpartij proberen drie agenten achter de waarheid te komen. Ed Exley (Guy Pearce), die er alles aan doet om hogerop te komen, zolang het maar via de regels gebeurt, Bud White (Russell Crowe), die z’n eigen regels hanteert en problemen heeft om z’n woede onder controle te houden, en Jack Vincennes (Kevin Spacey), die het onderhouden van z’n contacten in Hollywood minstens even belangrijk vindt als z’n politiewerk.

2: Mathilda

Te zien via Netflix

Matilda is een erg intelligent en lief meisje maar haar domme ouders vinden haar alleen maar lastig. Ze is dan ook blij als ze eindelijk naar school mag, maar het lijkt er wel een gevangenis met het monsterachtige schoolhoofd mevrouw Trunchball. Gelukkig heeft Matilda een lieve juf die zeer onder de indruk is van Matilda’s intelligentie. Dan ontdekt Matilda dat ze over een gave beschikt, waarmee ze de wereld op z’n kop zet.

3: Hoffa

Te zien via Disney+

Film over de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa wiens mysterieuze verdwijning nooit is opgehelderd. De film volgt Hoffa’s gepassioneerde strijd om de invloedrijkste arbeidersvakbond van het land te vormen, zijn relatie met de maffia, en de daaruit voortvloeiende veroordeling en gevangenisstraf door toedoen van Robert Kennedy.

BONUS: Its always Sunny in Philadelphia

Vijf vrienden met grote ego’s en een arrogante houding zijn de eigenaars van een Ierse pub in Philadelphia.

Alle DeVito toppers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5