De 10 beste Ziggo series Reageren

1. Godfather of Harlem

De epische gangsterserie Godfather of Harlem – met een badass Forest Whitaker in topvorm – staat sinds kort op Ziggo Movies & Series. We volgen drugsbaron Bumpy Johnson (Whitaker) die tien jaar vastzat in Alcatraz. In 1963 wordt hij vrijgelaten uit de zwaarbeveiligde gevangenis en keert hij terug naar Harlem. We zien hoe hij zijn eerdere territorium langzaam weer op een meedogenloze manier probeert terug te pakken en dat resulteert in een puike, keiharde en gewelddadige vijf sterrenserie.

2. Billions

Billions is een dramaserie over de machtsspelletjes die gespeeld worden in de financiële wereld. We zien hoe twee van de machtigste mannen in New York de strijd met elkaar aanbinden. Goed nieuws: Billions seizoen 5 is inmiddels ook aan het aanbod toegevoegd! Je checkt deze serie via Ziggo Movies & Series.

3. Watchmen

De meest baanbrekende superheldentitel van de laatste jaren én de meest besproken show van 2019. HBO heeft goud in handen met Watchmen. Deze serie speelt zich 34 jaar na de gebeurtenissen in de legendarische comics af. We volgen agent Angela Abar (Regina King) die – ook als haar superhelden-persona Sister Night – strijdt tegen the Seventh Kavalry, een meedogenloze white supremacy-groep. Watchmen is geen makkelijke kost: racisme, bruut geweld en angstaanjagende beelden vliegen voorbij. Maar… geef het een kans en voordat je het weet ben je helemaal hooked.

4. True Detective

Ziggo Movies & Series XL heeft nu alle drie de seizoenen van True Detective voor je in de aanbieding! De HBO-serie vertelt elk seizoen namelijk een ander verhaal, met andere hoofdrolspelers. P.S. True Detective is slechts één van de HBO-toppers die je nu via Ziggo kunt streamen. Een van de beste Ziggo-series en hij geeft je ieder seizoen weer een totaal nieuwe ervaring!

5. Band of Brothers

In Band of Brothers vertellen Tom Hanks en Steven Spielberg het verhaal van Easy Company – een eliteteam van Amerikaanse parachutisten in de WWII. Er zijn natuurlijk talloze series over de Tweede Wereldoorlog series gemaakt, maar geen van alle wordt zo gewaardeerd als deze geweldige serie. Je ziet de tiendelige miniserie nu op Ziggo Movies & Series XL.

Deze top series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5