De 5 beste films over vrijgezellenfeesten Reageren

Bij een vrijgezellenavond denken we meteen aan luid lachende groepjes volwassenen die, meestal verkleed, in het stadscentrum rondlopen op zoek naar leuke opdrachten en uitdagingen. Het mag er bij hen dan bont aan toe lijken te gaan, en waaghalzen zijn er overal, maar meestal loopt het in de realiteit niet zo uit de hand als in veel films over vrijgezellenfeestjes.

1) Swingers (1996)

Na zes jaar is de werkloze acteur Mike nog steeds niet over zijn ex heen. Zijn zelfvertrouwen is behoorlijk aangetast en zijn verlegenheid belemmert hem nieuwe mensen te leren kennen. Enkele van zijn vrienden, ook acteurs, proberen hem over zijn ex heen te helpen en nemen hem mee op sleeptouw naar de beste feestjes. Ze leren Mike hoe hij een echte vrouwenversierder kan worden, met alle hilarische gevolgen vandien.

2) Very bad things (1998)

Kyle gaat trouwen met Laura, maar zijn vrienden nemen hem eerst mee op vrijgezellenparty naar Las Vegas. Daar wacht hem een laatste nacht van vrijheid, mannelijk broederschap en veel drank en drugs. Maar door een ongeval komt een prostituee om, en wat het ultiem vrijgezellenfeest moest worden verandert in een reeks oncontroleerbare, hilarische gebeurtenissen.

3) The Hangover (2009)

Vier vrienden worden met hoofdpijn wakker na een stevig vrijgezellenfeest. Niemand herinnert zich de voorbije nacht, maar in de kleerkast ligt een huilende baby en in de badkamer zit een tijger opgesloten. Bovendien mist een van de vrienden een tand en blijkt hij die nacht getrouwd te zijn zonder het zich te herinneren. The Hangover maakt ons duidelijk dat vrijgezellenfeestjes zowel übercool als heel awkward kunnen zijn. Ook de hilarische vervolgfilms, The Hangover II en III, zijn het bekijken waard.

4) Tomcats (2001)

Zeven jaar geleden sloot een groep vrienden een weddenschap: wie als laatste overblijft als vrijgezel, krijgt een hoop geld van de rest. Als er nog maar twee vrijgezellen overblijven, verliest Michael 50.000 dollar in het casino. Nu moet hij er alles aan doen om zijn vriend Kyle te laten trouwen. Dan wint hij het geld en kan hij zijn schuld afbetalen. In al zijn pogingen komt Michael in allerlei soorten hachelijke situaties terecht, inclusief bij de bibliothecaresse met een bizarre BDSM-fetish…

5) American Pie: the Wedding (2003)

Jim en Michelle gaan trouwen en Jim’s vroegere schoolkameraden organiseren een vrijgezellenfeest. Terwijl Jim zijn best doet om een goede indruk op Michelle te maken, zorgen de acties van zijn vrienden voor helemaal het omgekeerde! Op een vrolijke manier trapt deze film tegen de schenen van de goede manieren, met veel seksueel getinte grappen en heel grappige personages.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5