De drie beste televisiemerken en hun troeven Reageren

Ken je dat? Je wilt graag een nieuwe TV… maar welke moet je nu nemen?

Waar moet je op letten?

Of welk merk is “het beste”… wij helpen je op weg!

Op 3: Panasonic

Deze Japanner blinkt al sinds de opkomst van lcd-tv’s uit in degelijkheid. Panasonic-tv’s proberen het niet te doen met gekkigheden, maar zijn wel toppers omwille van de beeldkwaliteit.

Hun betere toestellen hebben de gangbare High Dynamic Range (HDR)-standaarden voor een breder kleurenspectrum allemaal in huis.

Panasonic heeft, met My Home Screen, ook zijn eigen, heel gebruiksvriendelijke Smart TV-systeem, gebaseerd op het Firefox TV OS van Mozilla, de organisatie achter de Firefox-webbrowser. Bekijk hier alle Panasonic-tv’s

Op 2: LG

De eerste uit Zuid-Korea: LG Electronics, een fabrikant die enorm inzet op Nanocell. Hiermee geniet je van spectaculaire kleuren en een ongekende beeldkwaliteit.

Deze innovatieve en unieke techniek levert levendige kleuren op die ongeëvenaard zijn, waarbij de superieure beeldkwaliteit vanuit iedere kijkhoek behouden blijft.

Het was tevens een van de eerste tv-fabrikanten die destijds een stuk besturingssoftware uit de computermarkt overnam om die om te toveren tot een Smart TV-systeem.

LG’s WebOS, bij heel wat tv’s te bedienen via een afstandsbediening met een bewegingssensor, is een toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid. 
Bekijk hier alle LG-tv’s. 

Op 1, hoe kan het ook anders…

SAMSUNG!

Het Zuid-Koreaanse merk dat de grootste smartphonemaker ter wereld is, is tegelijkertijd ook de grootste op de tv-markt. Samsung investeert in die positie door televisies over een zo breed mogelijk gamma van prijspunten en groottes te verkopen.

Het bedrijf is ook voorloper op technologisch gebied. Het zette twee jaar geleden bijvoorbeeld zwaar in op 8K, de volgende grote sprong in beeldresolutie, ook al is er nog amper (of geen) content in 8K beschikbaar. 

Samsung maakt wel oledschermen voor andere apparaten (onder meer voor zijn smartphones), maar voor zijn tv’s zweert het bij zijn eigen Qled- of Crystal UHD TV. (lees hier meer over Crysal UHD)

Die beeldtechnologie levert een betere kijkervaring in een verlichte omgeving. Het Smart TV-besturingssysteem van Samsung heet Tizen.

Het zorgt er ook voor dat je je tv als een soort smart hub voor je hele woning kan gebruiken. 
Bekijk hier alle Samsung-tv’s. 

Denk je nu, allemaal mooi en aardig maar ik wil gewoon de allerbeste deal &

voor een dubbeltje op de eerste rij zitten…

OOK DAN ZIT JE HIER GOED!

Check snel al onze OP=OP deals… deze vind je namelijk NERGENS GOEDKOPER… (KLIK)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5