Deze veelbesproken Original-films verschijnen binnenkort op Netflix Reageren

Netflix voegt de komende periode, naast een hele stapel gelicenceerde titels, ook weer een aantal films toe van eigen hand!

Waar we eind vorig jaar relatief sterke titels als Mank, Hillbilly Elegy en Pieces of a Woman zagen verschijnen, staan de komende drie weken deze vier veelbesproken titels op het programma. 

Malcolm & Marie (2021)

Een filmmaker, Malcolm genaamd, keert samen met zijn vriendin huiswaarts nadat ze een feestelijke filmpremière hebben bijgewoond. Het ziet ernaar uit dat Malcolm kan rekenen op zowel commercieel succes als goede kritieken van critici. De avond krijgt echter een onverwachte wending als onthullingen van hun relatie aan het licht komen en daarbij hun liefde voor elkaar op de proef zal worden gesteld.

Geregisseerd door Sam Levinson, met John David Washington en Zendaya. Deze film verschijnt 5 februari op Netflix.

The Dig (2021)

The Dig vertelt het verhaal van Edith Pretty, een welgestelde weduwe. Ze huurt de amateuristische archeoloog Basil Brown in om de grafheuvels op haar landgoed in Sutton Hoo af te graven. Op dat moment staat de wereld aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Edith en Basil doen een bijzondere ontdekking over het verleden van Engeland en zodoende gaat iedereen zich steeds meer bemoeien met wat er in de aarde verborgen zou kunnen liggen op haar landgoed. De dreiging van de oorlog hangt hen echter boven het hoofd en maakt alles er niet eenvoudiger op.

Geregisseerd door Simon Stone, met Carey Mulligan, Ralph Fiennes en Lily James. Deze film verschijnt 29 januari op Netflix.

News of the World (2020)

In de film zien we de populaire acteur Tom Hanks als weduwnaar Jefferson Kyle Kidd die in 1870 door de woestijn van Texas trekt om waargebeurde verhalen te vertellen. Het is niet alleen zijn bedoeling om op die zijn brood te verdienen, maar ook om mensen samen te brengen en hun kijk op de wereld te verbreden. Wanneer hij echter een omvergeslagen koets aantreft, met daarin een twaalfjarig meisje als enige overlevende gaan ze samen op pad. Iets dat overigens nog niet zo makkelijk is, aangezien het meisje is opgevoed door Kiowa-indianen en geen woord Engels spreekt. 

Geregisseerd door Paul Greengrass, met Tom Hanks, Helena Zengel en Elizabeth Marvel. Deze film verschijnt 10 februari op Netflix.

Red Dot (2021)

In Red Dot volgen we een stel genaamd Einar en Nadja, waarvan de relatie niet zo lekker meer loopt. De twee denken er al aan om uit elkaar te gaan, maar wanneer Nadja zwanger wordt, besluiten ze het toch nog maar een keer te proberen. In de hoop hun liefde nieuw leven in te blazen, reizen ze samen af naar de Zweedse bergen om daar echt tot elkaar te kunnen komen. Ze klimmen en wandelen tot diep in de bergen, en als het donker wordt, kiezen ze een besneeuwde vlakte om daar hun tent op te zetten. Helemaal alleen onder de sterrenhemel met hun hondje als hun enige metgezel, gaan ze al wat angstig de nacht tegemoet. Niet zonder reden blijkt later wanneer een onverklaarbaar rood stipje van een vizier hun romantische trip verandert in een regelrechte nachtmerrie. 

Geregisseerd door Alain Darborg, met Anastasios Soulis, Nanna Blondell en Johannes Kuhnke. Deze film verschijnt 11 februari op Netflix.

Deze series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5