Drie nieuwe Stephen King films in de maak! Reageren

De nieuwe films zijn gebaseerd op de verhalen Kings nieuwste boek: If It Bleeds. Deze besteller bestaat uit vier novelles die nog niet eerder werden gepubliceerd.

Aangezien de films over King-boeken enorm populair zijn, hebben verschillende producenten aangegeven deze verhalen te willen bewerken tot films.

Mr. Harrigan’s Phone

Het verhaal Mr. Harrigan’s Phone wordt een Netflix-film, die wordt bewerkt door Blumhouse en American Horror Story-bedenker Ryan Murphy. Het verhaal gaat over een kleine jongen, Craig, die de bejaarde meneer Harrigan helpt met klusjes rond het huis. Meneer Harrigan geeft het ventje een kraslot waar toevallig een groot bedrag op valt.

Als dank voor het lot koopt Craig een smartphone voor Harrigan, die op zijn oude dag veel plezier heeft aan het technologische snufje. Als de bejaarde man overlijdt, zorgt Craig ervoor dat de iPhone bij hem begraven wordt. Het klinkt enorm schattig, maar dan ontvangt Craig ineens verontrustende SMS’jes van zijn overleden vriend!

Rat

Ben Stiller heeft aangegeven het korte verhaal Rat te willen regisseren. In dit gedeelte van If It Bleeds worstelt een schrijver met een gigantisch writer’s block. Op het dieptepunt van zijn professionele ellende denkt Drew een rat te zien, en begint hij een gesprekje met het dier.

De rat heeft een interessant idee: hij wil het writer’s block best wegnemen, maar dan zal er een familielid van de schrijver sterven… Drew gelooft er niets van, maar stemt toch in… Dat had hij waarschijnlijk beter niet kunnen doen. Het is nog niet bekend of Rat een bioscoopfilm wordt, of dat de film op een streamingplatform verschijnt.

The Life Of Chuck

Darren Aronofsky (The WrestlerRequiem For a Dream) is van plan om het verhaal The Life Of Chuck te verfilmen. Dit verhaal gaat over een man die op jonge leeftijd een hersentumor krijgt en overlijdt als hij een jaar of 40 is. Het verhaal is nogal onsamenhangend, om de staat van de hoofdpersoon goed neer te zetten, en is dus geschikt voor de man achter Requiem.

If It Bleeds

In dit verhaal ontdekt detective Holly Gibney dat een televisieverslaggever wel érg snel in de buurt is van verschrikkelijke gebeurtenissen. De verslaggever blijkt een gevaarlijk wezen dat zich voedt met het lijden van normale mensen…

Holly Gibney is een terugkerend personage in verhalen van Stephen King. Mogelijk zag je haar al voorbijkomen in de series Mr. Mercedes én The Outsider (HBO). Dit verhaal is nog níet opgepikt, maar door de connectie met The Outsider zou HBO een goede kandidaat kunnen zijn.

De geweldige serie Mr. Mercedes is al een tijdje te zien bij videoland

Stephen Kings If It Bleeds

De opties op de films zijn nog maar net bekendgemaakt, dus het duurt ongetwijfeld nog even voor we de verhalen uit If It Bleeds op het scherm kunnen zien. 

Gelukkig kun je wel al genieten van de geweldige King-serie Castle Rock!

Alle Stephen King films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

NU al vanaf slechts €8,- per maand…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5