*PRIMEUR* …als James Bond zou geen verkeerde keuze zijn?! Reageren

Vorig weekend werd een ballonnetje gelost dat Tom Hardy in de running zou zijn om de rol van James Bond verder te zetten.

En dat kwam van een vrij onbetrouwbare bron op een Star Trek blog, maar het idee van Tom Hardy als 007 is al langer dan vandaag een optie gebleken.

Het is eigenlijk zelfs wel een heel goede keuze, een pak beter dan Henry Cavill waar iedereen het laatst over had…

Ook al zou Hardy eigenlijk wel een goede keuze zijn, denk ik niet dat er al iets is beslist en de casting nog volop aan de gang is. Ik herinner me de periode waarin Daniel Craig als James Bond werd aangekondigd, en dat was met een gehele actie-scène op de Theems. Een lek via een blogger is nu niet meteen een explosieve introductie. Hoe dan ook zou het een logische keuze zijn. En verschillende kranten zijn al met het nieuws gaan lopen.

En dat kan betekenen dat iedereen wel blij zou zijn met Hardy als de MI6 agent of dat er gewoon geen filmnieuws van belang te rapen valt en iedereen meteen springt op het kleinste gerucht.

Het zou meteen ook betekenen dat de Bond-franchise voor het eerst een gevestigde waarde heeft kunnen strikken voor de rol. Meestal wordt de rol van 007 overgedragen aan iemand die, zoals Sean Connery, Pierce Brosnan of Daniel Craig, nieuwkomers zijn met een solide achtergrond in tv en een reeks spetterende bijrollen op hun naam. Maar Tom Hardy is Bane, Venom en Mad Max. De films die hij alleen al in de afgelopen vijf jaar heeft gemaakt, hebben niet alleen over de hele wereld 2 miljard dollar opgebracht, maar tevens 12 Oscars gewonnen.

Hardy zelf heeft een Oscar-nominatie op zak voor zijn bijrol in The Revenant (2015). James Bond moet zowel elegant kunnen zijn, maar ook gevaarlijk en zelfs een tikkeltje slecht, en deze kwaliteiten heeft Hardy wel.

Alle Bond films kijk je natuurlijk op je nieuwe TV van TV Outlet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5