Top 10 Netflix: de populairste films en series Reageren

De Top 10 Netflix bestaat uit de populairste films en series van de streamingdienst. Regelmatig wordt de lijst geüpdatet. Wij vertellen je waarom je deze films en series niet wil missen!

10. #Alive

Film

Terwijl een virus de inwoners van een stad in zombies verandert, blijft een eenzame gamer opgesloten in zijn appartement. Via social media gaat hij op zoek naar hulp. Al snel leert hij dat zijn digitale zoektocht niet gaat werken. Hoe zal deze Zuid-Koreaanse horror aflopen?

9. Love Guaranteed

Film

De vonken slaan over als een advocate met weinig geld een charmante cliënt aanneemt. Hij wil een datingsite vervolgen die garandeert dat gebruikers hun ware liefde vinden. 

8. The Informer

Film

Een ex-gedetineerde infiltreert voor de FBI in de Poolse maffia en keert terug naar de gevangenis. Een race tegen de klok ontstaat om zijn familie en zijn eigen leven te redden.

7. All the Money in the World

Film

Wanneer de kleinzoon van multi-miljonair J. Paul Getty (Christopher Plummer) wordt ontvoerd in Rome, gaat zijn moeder (Michelle Williams) er alles aan doen om hem terug te krijgen. Een reeks van conflicten met haar schoonvader volgt, want zijn geld is hem meer waard dan de veiligheid van zijn familie.

6. Young Wallander

Serie

De populaire Kurt Wallander had het ook in zijn jonge jaren al druk. Young Wallander volgt zijn eerste stappen in de misdaadbestrijding. Door een haatmisdrijf ontstaat er burgerlijke onrust. Mede daardoor wordt Wallander gauw gepromoot tot rechercheur.

5. Away

Serie

Hillary Swank speelt commandant Emma Green, die de eerste driejarige missie naar Mars voert. Daarvoor moet ze wel haar man en dochter achterlaten. Het blijkt haar grootste beproeving te worden.

4. Sing

Film

Een koala probeert zijn theater te redden door een grote zangwedstrijd te organiseren. Diverse dieren met zangtalent komen erop af. Sing volgt hun verhalen, hoe zij van muurbloempjes transformeren in topzangers.

3. The Babysitter: Killer Queen

Film

Ah arme jongen: Cole probeert zijn klasgenoten te overtuigen dat een satanisch sekte hem echt probeerde te vermoorden. Het enige wat hij wil is het drama van twee jaar geleden vergeten en een gewone middelbare scholier zijn. Maar daar komt niks van wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren. Lees onze review over de nieuwe Netflix-film hier!

2. Pets United

Film

Een kwaadaardige burgemeester en zijn robotleger zijn niet langer veilig wanneer een slimme hond en een verwende kat hun krachten bundelen. De dieren leiden een nogal eigenaardig superhelden-team die de stad wil redden van kwaad.

1. Undercover

Serie

Seizoen 2 van de Vlaams-Nederlandse misdaadserie is van start! Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron. Ze doen zich voor als vakantiegangers op de camping waar hij in zijn weekenden doorbrengt. Lees hier ons interview met Ferry-acteur Frank Lammers!

Deze films en series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5