Vijf films waarover de meningen sterk verdeeld zijn Reageren

Over veel titels zijn de meeste filmliefhebbers het wel eens, ze worden ofwel massaal goed gevonden, ofwel beschouwd als erg slecht. Toch zien we zo nu en dan ook een titel voorbij komen die de menigte verdeelt. De ene groep houdt ervan en de andere kan er niet naar kijken. Hieronder vijf van zulke titels!

Midsommar (2019)

Dani en Christian zijn een jong Amerikaans stel met een relatie die op het punt staat uit elkaar te vallen. Maar nadat een familiedrama hen bij elkaar heeft gehouden, nodigt een rouwende Dani zichzelf uit om samen met Christian en zijn vrienden op reis te gaan naar een once-in-a-lifetime midzomerfestival in een afgelegen Zweeds dorp. Wat begint als een zorgeloze zomervakantie in een land van eeuwig zonlicht, neemt een sinistere wending wanneer de dorpelingen hun gasten uitnodigen om deel te nemen aan festiviteiten die het pastorale paradijs steeds zenuwslopend en visceraal verontrustend maken.

Geregisseerd door Ari Aster, met Florence Pugh, Jack Reynor en Will Poulter. Deze film krijgt een 3,37/5.

The Village (2004)

The Village van M Night Shyamalan draait om een ??verlaten stad in Pennsylvania. De inwoners van deze stad leven volgens strikte regels – ze mogen het dorp niet verlaten, anders zullen de monsters in de bossen hen aanvallen. Lucius en Ivy hebben een onderlinge aantrekkingskracht. Maar wanneer Noah – een man met een verstandelijke beperking die ook gevoelens heeft voor Ivy – ontdekt dat de twee verliefd zijn, valt hij Lucius aan. Ivy schiet Lucius op een bijzonder manier te hulp. 

Geregisseerd door M. Night Shyamalan, met Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix en William Hurt. Deze film krijgt een 2,84/5.

Titanic (1997)

Diep op de bodem van de zee, zo’n 3800 meter onder het oppervlak van de ijskoude Atlantische Oceaan, ligt het wrak van een schip. Bijna een eeuw later zijn Brock Lovett, een moderne schatzoeker geïntrigeerd door de verborgen schatten aan boord van de Titanic, maar hij boekt weinig succes. Maar wanneer Rose Calvert, één van de weinige overlevenden van Titanic, meer te weten komt over de kruistocht van Lovett, vertelt ze haar ongelooflijke, oprechte en uiterst tragische verhaal over haar onwaarschijnlijke romance met de jonge Boheemse zwerver, Jack Dawson.

Geregisseerd door James Cameron, met Leonardo DiCaprio, Kate Winslet en Billy Zane. Deze film krijgt een 3,79/5.

The Passion of the Christ (2004)

Vertelt het verhaal van de laatste twaalf uur van het leven van Jezus van Nazareth. De film begint in de Tuin van Getsemane, waar Jezus is gaan bidden na het Laatste Avondmaal. Jezus moet de verleidingen van Satan weerstaan. Verraden door Judas Iscariot, wordt Hij vervolgens gearresteerd en binnen de stadsmuren van Jeruzalem gebracht, waar leiders van de Farizeeën Hem confronteren met beschuldigingen van godslastering en Zijn proces resulteert in een veroordeling tot de dood.

Geregisseerd door Mel Gibson, met James Caviezel, Maia Morgenstern en Monica Bellucci. Deze film krijgt een 3,05/5.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)

Voormalig bioscoopsuperheld Riggan Thomson zet een ambitieuze Broadway-productie op waarvan hij hoopt dat hij zijn stagnerende carrière nieuw leven in zal blazen. Het is riskant, maar hij hoopt dat zijn creatieve gok zal bewijzen dat hij een echte artiest is en niet alleen een aangespoelde filmster. Als de openingsavond nadert, raakt een cast-genoot gewond, waardoor Riggan een acteur moet inhuren die gegarandeerd de boel zal opschudden. Ondertussen moet Riggan omgaan met zijn vriendin, dochter en ex-vrouw.

Geregisseerd door Alejandro G. Iñárritu, met Michael Keaton, Emma Stone en Edward Norton. Deze film krijgt een 3,51/5.

Waar iedereen het wel over eens is, is dat je al deze films het beste kunt bekijken op een nieuwe TV van TV Outlet… NU al vanaf slechts €8,- per maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5