Wat is Samsung The Frame? Reageren

Ben je een interieurliefhebber? Dan heb je je vast weleens afgevraagd hoe die ene televisie ook alweer heet.

Die ene waarop je in je vrije tijd je lievelingsprogramma’s kijkt, maar die géén zwart vlak is dat aandacht trekt wanneer hij uitstaat. Het is Samsung The Frame.

We vertellen je natuurlijk graag meer over deze Samsung-televisie.

Hoe werkt Samsung The Frame?

Als hij aanstaat is het een televisie en als hij uitstaat is het een kunstwerk. Hoe, vraag je je af? Simpel. Als je géén televisie kijkt, maar wél in de kamer bent, toont deze Samsung-televisie je favoriete kunstwerk(en) of foto’s die je zelf uploadt. Art Store geeft je toegang tot 1.200 kunstwerken uit verschillende instellingen: van het Nederlandse Van Gogh Museum tot het Museo Del Prado in Spanje. Toon je liever je eigen foto’s? Gebruik je smartphone of USB-stick om je lievelingskiekjes naar je televisie te versturen. Kies een passe-partout en kleur die het beste bij je foto’s passen en creëer een persoonlijke galerij met je favoriete foto’s.

Hoe werkt Samsung The Frame?
Heeft het kunstwerk een lijst?

Heeft het kunstwerk een lijst?

Jazeker. Als je in de winkel een poster of in een galerij een kunstwerk koopt, kies je een eigen lijst. Hetzelfde geldt voor Samsung The Frame. Je hebt hierbij de keuze uit een lijst van wit-metaal, zwart-metaal of met een walnoot of beige houtlook. Sterker nog: de lijst is verwisselbaar. Zo sluit hij aan op je interieur én matcht hij perfect met de kunstwerken die je toont.

Wat voor televisie is Samsung The Frame?

Samsung The Frame is een Smart TV met QLED-technologie. De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats. Live televisie en externe bronnen, maar ook internettoepassingen, streamingdiensten die je gebruikt en de games die je speelt. Verder herkent de Smart Hub zelf welke apparaten je aansluit. Die bedien je vervolgens met de One Remote Control. En als je dan vervolgens naar je favoriete content kijkt, leveren zogenoemde Quantum Dots 100% kleurvolume en maakt de Quantum Processor 4K elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Zo geniet je altijd van uitmuntende beeldkwaliteit.

Smart-tv
Geen zichtbare kabels

Zie je de kabels als je Samsung The Frame ophangt?

Die lelijke zwarte tv-kabels? Ook daar dacht Samsung aan. De meegeleverde No Gap Wall-Mount zorgt ervoor dat je The Frame in een mum van tijd perfect strak tegen de muur bevestigt. En dankzij de One Invisible Connection gaat er maar één, bijna onzichtbare kabel van de televisie naar de One Connect Box. Deze zet je vervolgens samen met de verbonden apparaten netjes uit het zicht.

Kies jouw Samsung The Frame en profiteer van de allerbeste prijs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *