Nieuw op Netflix deze week Reageren

Ook de komende week  komen er weer genoeg toppers nieuw op Netflix bij! Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Last Chance U: Laney seizoen 5 – dinsdag 28 juli

Deze Amerikaanse serie doet het al seizoenen ijzersterk. De eerste twee seizoenen van de documentaire worden zelfs omgetoverd tot een geschreven serie. De documentairereeks focust zich op Amerikaanse High Schools. American Football is voor veel van de scholieren van deze scholen dé manier om te ontsnappen aan slechte familieomstandigheden. We volgen coaches, spelers en begeleiders in hun zoektocht naar zichzelf, de strijd om het kampioenschap en hun visie op de toekomst. Voor seizoen 5 is voor een gloednieuwe school én coach gekozen. Vanaf dinsdag staat het 5e deel nieuw op Netflix.

Into The World’s Toughest Prisons seizoen 4 – woensdag 29 juli

In deze documentaire-reeks volgen we de journalist Paul Connoly. Hij laat zich (vrijwillig!) opsluiten in de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Hij wordt geconfronteerd met intimidatie, honger, bendes en een hoop geweld. Er stonden al drie seizoenen op Netflix, maar vanaf woensdag wordt het vierde seizoen ook nieuw op Netflix toegevoegd.

The Umbrella Academy seizoen 2 – vrijdag 31 juli

De serie gaat over een groep van vijf kinderen die worden geadopteerd door een excentrieke man. Ze blijken over superkrachten te beschikken. Wanneer de kinderen volwassen zijn, komen ze weer bij elkaar om hun inmiddels overleden adoptievader te rouwen. Het blijkt dat hun krachten nodig zijn om de wereld te redden. Ook in seizoen 2 zullen de broers en zussen hun krachten veelvoudig nodig hebben. Vanaf vrijdag staat het tweede seizoen nieuw op Netflix.

Deze toppers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5