Gratis films en series streamen? 2

Veel mensen zijn op zoek naar dienst waarmee ze gratis films en series kunnen streamen. Of opzoek naar een (betaalbare) vervanger voor Netflix en alle andere betaalde diensten.
Wij presenteren: Plex TV!

Zo werkt het

Fervent downloaders kennen Plex wellicht al jaren, waar het eerst een speciale Windows & Mac app was voor het ordenen en streamen van je eigen, gedownloade media is het de laatste jaren omgebouwd naar een volwaardig, gratis Netflix alternatief.

Op je computer of laptop surf je naar www.plex.tv, je maakt een gratis account aan en je kunt direct kijken naar vele duizenden films & series en meer dan 80 live TV kanalen.

Volledig gratis & legaal (ook niet onbelangrijk).

Op je Android Smartphone kun je in de Playstore hier (klik) de Android app downloaden en de app voor je iPhone vind je hier (klik).

Gratis streamen van films en series?

Het verdienmodel bestaat uit, je raad het al: advertenties. Tijdens het bekijken de content zullen dus advertenties worden getoond. De video on demand aanbieder belooft dat het aantal advertenties aanzienlijk minder is dan we gewend zijn bij het kijken van televisie.

Psst… elke week op de hoogte blijven van de beste kijk & streamingtips en direct €10 korting scoren op je nieuwe TV? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

 

Het aanbod

Op het eerste gezicht vind je vooral iets minder bekende of oudere films en series. Het aanbod wordt wel voortdurend aangepast en in de VS kunnen mensen zelfs al gratis kijken naar de geweldige recente serie Hannibal. En laten we eerlijk zijn, een gegeven paard kun je niet in de bek kijken, toch?

Er staan titels tussen die je waarschijnlijk bekend voorkomen, maar er staan nog heel veel meer titels tussen waar jij nog nooit van gehoord hebt. Het bedrijf laat zelf ook weten dat het hun gebruikers een zo breed mogelijk aanbod willen bieden. Van gigantische studios tot aan indie producenten: het moet allemaal te vinden zijn op Plex. Voor alle films en series hebben ze een omschrijving en de mogelijkheid om de trailer te bekijken. De omschrijvingen zijn nu nog in het Engels, maar ondertiteling is gelukkig gewoon beschikbaar in het Nederlands.

Gratis live TV

Sind een paar maanden biedt Plex ook gratis live TV aan. Gebruikers krijgen bij Live TV een overzicht te zien van alle kanalen en de programma’s die nu en later op die zenders vertoond zullen worden. Gebruikers kunnen zelf de volgorde en zichtbaarheid van de kanalen in dit overzicht aanpassen. Plex laat ouders tevens een apart account aanmaken voor kinderen, om zo te bepalen wat de kinderen wel of niet mogen kijken.

Ook handig: Plex geeft aan op welke streamingdiensten films en series te kijken zijn

De nieuwste functie die Plex recent heeft toegevoegd, Discover is volgens Plex een tabblad die ‘alle watchlists en aanbevelingen van verschillende streamingdiensten moet bundelen in één systeem’. Gebruikers kunnen in Discover aangeven welke series en films ze willen kijken en wat ze leuk vinden, en ook op welke streamingdiensten ze geabonneerd zijn. Plex laat gebruikers dan zien welke series en films zij kunnen kijken en op welke streamingdienst dit dan kan.

Gebruikers krijgen ook een melding als een film die ze op hun watchlist hebben geplaatst, bij een streamingdienst beschikbaar komt. Dit kan ook met films en tv-series die nog niet zijn verschenen. Plex geeft het voorbeeld van Jurassic World Dominion, een film die over enkele maanden verschijnt. Gebruikers kunnen met Discover zien wanneer de film in de bioscoop verschijnt, wanneer deze te huren is en wanneer deze te kijken is via streamingdiensten. Ook bevat Discover trailers voor films en series, en informatie over bijvoorbeeld het genre en de acteurs.

Plex zegt dat Discover met honderden streamingdiensten werkt, zoals Amazon Prime, Netflix, AppleTV+ en Disney+ en nog veel meer. Gebruikers kunnen ook zien of een serie of film in hun privécollectie zit.

Kortom, zoek je nog een aanvullen op je streaming apps of wil je alle betaalde abonnementen de deur uitzoen? Plex is wat ons betreft altijd een handige app of website om erbij te hebben!

Plex bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet….

Nu tijdelijk met 100 dagen gratis proefkijken! Klik hier voor meer informatie

Onze nieuwste Summer Deals:

2 Comments

Trackbacks and Pingbacks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5