Klantenservice

Een antwoord op al uw vragen.

Vragen over levering & bezorging?
Levering & bezorging
Vragen over onze Betaalopties?
Betaalopties
Vragen over retouren?
Retouren
Vragen over onze financieringsopties?
Financiering

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Via onze payment provider Pay.nl kun je veilig afrekenen via je eigen bank. Dit kan via iDeal (NL), Bancontact  (BE) en bankoverschrijving. Ook kun je bij ons betalen met alle gangbare creditcards zoals Mastercard, Visa en Amex.

Achteraf betalen? Dat kan bij ons via Klarna achteraf betalen.

Wilt u liever in termijnen betalen? Dat kan! U kunt bij ons kiezen voor IN3, hiermee betaalt u in 3 termijnen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u in 6, 12, 24 of zelfs 36 maanden betalen? Kies dan voor Creditclick of Spraypay. Klik hier voor meer informatie.

Voor een overzicht van alle door ons geaccepteerde betaalmethodes, klik hier

Welke verzendmethodes bieden jullie aan?

Alle bestellingen, groot of klein worden doorgaans gratis verzonden binnen de gehele EU. Wij verzenden met GLS, TNT, Postnl of Dachser. Dit hangt af van de grootte en het gewicht van uw bestelling.

Indien u betaald via Creditcard of Klarna dan vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten van €19. Wilt u liever gratis verzending? Kies dan voor iDeal, Bancontact of bankoverschrijving.

Hoelang zijn jullie levertijden?

Al onze producten worden binnen 5 werkdagen gratis verzonden & doorgaans bezorgd binnen 8 werkdagen, tenzij anders vermeld bij het betreffende product.

Hoelang heb ik garantie?

Wij bieden altijd minstens 3 jaar premium garantie op alles.

Betalingen met In3, Creditclick of Spraypay zijn bij ons standaard incl. 3 of 4 jaar premium garantie waarvoor we een kleine vergoeding vragen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop en betalen in termijnen. Meer informatie over in termijnen betalen en de bijbehorende garantie termijnen vindt u hier (klik)

Wilt u genieten van gratis 5 jaar garantie? Betaal dan met iDeal, Bancontact of bankoverschrijving.

Hoe zit het met garantie?

Voor consumenten geldt op al onze producten geldt 30 dagen niet-goed-geld terug garantie.

Ook bieden wij minstens 3 jaar premium garantie op alles.

Dit houdt in dat we binnen 3 jaar defecten die onder de fabrieksgarantie vallen kosteloos zullen repareren. Indien reparatie niet mogelijk is ontvang je een nieuw product.

Hoe stuur ik een product retour?

Het retourproces:

1. Binnen 30 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen vraagt u de retour aan. Dit kan per e-mail naar [email protected] of via het invullen van onderstaand formulier. Vermeld altijd het ordernummer en product dat u wilt retourneren.

2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons de retour instructies en retour formulier per e-mail. Het terugsturen van een product geschied op eigen kosten, deze worden niet door ons vergoed.

3. Voeg het retourformulier toe (deze vindt u hier) aan uw retour en verzend het pakket in originele staat naar:

Rubiconcepts BV

Pastoor Jacobsweg 100 Unit 10

6226VX Maastricht 

Nederland

4. Binnen 10 werkdagen na ontvangst verwerken wij uw retour. Wanneer uw retour binnen 30 dagen is ontvangen en in originele staat is terug gestuurd wordt deze goedgekeurd en gecrediteerd. Wanneer dit niet het geval is sturen wij uw aankoop weer naar u terug. In beiden gevallen ontvangt u per e-mail bericht.

5. Binnen 10 werkdagen na goedkeuring van uw retour crediteren wij uw bestelling. U ontvangt automatisch uw betaling terug op dezelfde manier als u heeft betaald. Wanneer u per bank heeft betaald ontvangt u op hetzelfde bankrekeningnummer uw volledige aankoopbedrag terug in Euro’s. Wanneer u met CreditCard heeft betaald wordt het volledige aankoopbedrag in Euro’s terug gestort op uw CreditCard. Wanneer u de betaling via een kredietverstrekker heeft gedaan zal het openstaande bedrag worden gecrediteerd en uw aanbetaling worden terugbetaald op de rekening waarmee u de aanbetaling heeft gedaan.

Ik heb problemen met betalen via iDeal

iDeal is een veelgebruikte betaalmethode. Helaas zijn er bij de banken ook storingen met iDeal. Heb je een probleem met betalen, kijk dan eens op de site http://beschikbaarheid.ideal.nl/ of het probleem bij de banken is. Een andere site met storingen is: http://allestoringen.nl/storing/ideal.

Is er geen probleem bekend bij iDeal, dan horen we het uiteraard graag om te kijken hoe we je kunnen helpen.

Naar welke landen versturen jullie?

Wij verzenden al onze producten gratis binnen de hele EU.

Hoe werken de (nieuwe) energielabels?

Op het nieuwe label loopt de schaal van A tot G. Dat moet alvast de duidelijkheid en leesbaarheid ten goede komen.

De testmethodes en berekeningen zijn veranderd. Ze houden wel nog steeds rekening met het schermoppervlak en een gestandaardiseerd gemeten opgenomen vermogen. Het aangeduide opgenomen vermogen kan dus licht verschillen tussen het oude en nieuwe label.

Lees hier beneden de volledige uitleg over de nieuwe labels:

Het nieuwe EU energielabel voor televisies – alles dat je moet weten

Waar kan ik terecht met klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar [email protected]

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Beneluxwaarborg waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen. Ga voor meer informatie naar https://www.beneluxwaarborg.com . Of per email via [email protected]

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Staat uw vraag er niet bij? Wij staan voor u klaar!