Levering & bezorging

Gratis bezorging

Al onze producten worden gratis bezorgd in de gehele Benelux.

Verzendtermijn
Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden en in de meeste gevallen sneller. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons een e-mail met de verzendbevestiging en een e-mail met de tracking link. Indien een kortere of langere verzendtermijn geldt wordt dit duidelijk vermeld op de productpagina.

Niet (alles) ontvangen
Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een bevestigingsmail inclusief een tracking link. Wanneer uw pakket is bezorgd of de tracking link aangeeft dat uw bestelling is bezorgd, maar dit niet (volledig) is gebeurd, dient u dit binnen 2 werkdagen aan ons te melden. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar service@tvoutlet.tv. Vermeld hierin uw ordernummer en het product(en) dat u NIET heeft ontvangen. Wanneer u dit niet binnen 2 werkdagen meldt loopt u het risico dat uw melding niet meer in behandeling kan worden genomen.

Hoe wordt je bestelling verzonden?

Al onze producten zijn op voorraad in onze magazijnen in Nederland, Duitsland of Spanje en worden verzonden met PostNL, Bpost, TNT, GLS, DPD of Dachser. Dit hang af van het gewicht en het formaat van je pakketje.
Zodra je bestelling is verzonden ontvang je binnen 2 werkdagen automatisch de track & trace informatie.

Mocht je toch nog vragen hebben over je bestelling? Vul dan het contactformulier hier beneden in.

    Onze klanten
    beoordelen ons
    Goed
    5 / 5