Levering & bezorging

Gratis bezorging

Kiest u voor betaling via iDeal, bancontact of bankoverschrijving? Dan worden al onze producten gratis bezorgd in de gehele EU. Betaalt u achteraf of in termijnen? Dan vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten, maar bieden hierbij tevens gratis 3 of 4 jaar garantie. Klik hier voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden.

Verzendtermijn

Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden en in de meeste gevallen sneller. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u van ons een e-mail met de verzendbevestiging en een e-mail met de tracking link. Indien een kortere of langere verzendtermijn geldt wordt dit duidelijk vermeld op de productpagina.

Niet (alles) ontvangen

Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een bevestigingsmail inclusief een tracking link. Wanneer uw pakket is bezorgd of de tracking link aangeeft dat uw bestelling is bezorgd, maar dit niet (volledig) is gebeurd, dient u dit binnen 2 werkdagen aan ons te melden. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin uw ordernummer en het product(en) dat u NIET heeft ontvangen. Wanneer u dit niet binnen 2 werkdagen meldt loopt u het risico dat uw melding niet meer in behandeling kan worden genomen.

Hoe wordt je bestelling verzonden?

Al onze producten zijn op voorraad in onze magazijnen in Nederland, Duitsland of Spanje en worden verzonden met PostNL, Bpost, TNT, GLS, DPD of Dachser. Dit hang af van het gewicht en het formaat van je pakketje.
Zodra je bestelling is verzonden ontvang je binnen 2 werkdagen automatisch de track & trace informatie.

Kan ik mijn oude apparaat gratis laten ophalen?

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw oude apparaat desgewenst opgehaald of gratis verzonden kan worden. Voor kleine apparaten zoals bijvoorbeeld keukenmachines of TV’s tot 43 inch krijgt u van ons een label waarmee het apparaat gratis naar ons opgestuurd kan worden.

Voor grotere apparaten zoals witgoed (wasmachines, koelkasten etc.) en TV’s groter dan 43 inch wordt na de bezorging van uw nieuwe apparaat, het oude apparaat gratis bij u opgehaald. U hoeft hiervoor alleen maar even een email te sturen na het plaatsen van uw bestelling.

Mocht je toch nog vragen hebben over je bestelling?

Vul dan het contactformulier hier beneden in.