TP-Link router Archer AX73

> > SKU: 6935364010263
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De TP-Link Archer AX73 kent fantastische voordelen. Stream in 8K-kwaliteit door gigabit-wifi en geniet van razendsnelle verbindingen dankzij wifi 6.

Voorraad:

Uitverkocht

De TV Outlet beloftes
✔ Betaal in 3,6,12 of 36 termijnen
✔ Nu tijdelijk 100 dagen
niet goed geld terug
✔ Gratis thuisbezorging
binnen de hele EU mogelijk
✔ Binnen 3 werkdagen verzonden
✔ Nu tijdelijk 5% extra korting
bij betaling via iDeal, bancontact of bankoverschrijving
✔ Alle producten zijn 100% nieuw & gecertificeerd voor de Benelux
✔ Installatie bij u thuis op aanvraag
✔ Gratis inname van uw oude apparaat

Betaal veilig via uw eigen bank, achteraf of in termijnen

149,00

Uitverkocht

Vergelijk

Beschrijving

Maak daarnaast verbindingen met meer dan 200 apparaten, ideaal voor gasten die over de vloer komen en al jouw smart home apparaten!
Wifi 6 maakt alles beter
De laatste generatie wifi-technologie zorgt voor hogere snelheden, minder lag en een hogere capaciteit. Zo zijn meer gelijktijdige verbindingen binnen het thuisnetwerk mogelijk.
Ultieme snelheden
Met de aanzienlijk verbeterde snelheden kun je tegelijkertijd streamen, downloaden en gamen. Wil je nog meer snelheid? Schakel over naar de 5GHz-band met geavanceerde functies om meerdere video’s in 8K te streamen zonder enige vorm van lag.
Uitgebreide wifi-dekking
Geniet van stabiele wifi-verbindingen, zelfs in de keuken en slaapkamer. Een krachtige FEM, 6 antennes, Beamforming en 4T4R-structuren zorgen er samen voor dat de wifi-dekking wordt aangepast aan de woning en de signaalsterkte richting je apparaten wordt gericht.
Verbind meer dan 200 apparaten
Tientallen apparaten kunnen gemakkelijk en tegelijkertijd gebruikt worden om te streamen of gamen. Met OFDMA en MU-MIMO is je thuisnetwerk klaar voor de toekomst omdat het een grotere capaciteit biedt om meer apparaten te verbinden.

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5