-700,00

LG OLED evo AI C4 4K Smart TV OLED55C46LA 55″ (2024)


Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Met de LG OLED55C46LA komt beeld en geluid samen in harmonie. Het oled-paneel van 55-inch zorgt voor sprankelende kleuren met diepzwarte tinten, terwijl de ingebouwde speakers het virtuele surround-geluid verzorgen. Een 4K-resolutie met een beeldverversingssnelheid tot 144 Hz maakt deze tv geschikt voor zowel film- als gameliefhebbers.

Groeps-aanbieding: nergens goedkoper & OP=OP!
Voor alle groeps-aanbiedingen geldt een minimale levertijd van 2 weken vanaf de besteldatum.
Klik hier voor meer informatie over onze groeps-aanbiedingen

De TV Outlet beloftes
โœ” Betaal in 3,6,12 of 36 termijnen
โœ” Nu tijdelijk 100 dagen
niet goed geld terug
โœ” Gratis thuisbezorging
binnen de hele EU mogelijk
โœ” Binnen 3 werkdagen verzonden
โœ” Nu tijdelijk 5% extra korting
bij betaling via iDeal, bancontact of bankoverschrijving
โœ” Alle producten zijn 100% nieuw & gecertificeerd voor de Benelux
โœ” Installatie bij u thuis op aanvraag
โœ” Gratis inname van uw oude apparaat

Betaal veilig via uw eigen bank, achteraf of in termijnen

Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.199,00.

Dit artikel: LG OLED evo AI C4 4K Smart TV OLED55C46LA 55" (2024)
Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.199,00.
Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.199,00.
1 ร— TV Allrisk verzekering
Looptijd
Vanaf 49,00
Vergelijk

Beschrijving

De pracht van oled

LG bewijst met de OLED55C46LA weer waarom zij de meesters zijn als het op oled-panelen aankomt. Deze televisie is namelijk niet alleen haarscherp, dankzij de 4K-resolutie, maar biedt ook ongekende kleuren. Op deze tv is zwart ook echt zwart. Tel daar de filmmakersmodus bij op en je hebt een tv die je als filmliefhebber zeker waardeert. Daarnaast kun je als gamer ook los met deze tv, want dankzij de variabele refresh-rate tot 144 Hz heb je altijd de meest vloeiende beelden. Vooral met G-Sync en FreeSync Premium; beiden technieken zijn gewoon ingebouwd zodat jij het uiterste uit je games haalt.

AI verfijnt beeld en geluid

Het hart van deze tv is de zevende generatie alpha 9 AI-processor. Dankzij deze cpu is de C4-serie oled-tvโ€™s in staat om zowel het beeld als het geluid nog meer te verfijnen. Zoals AI Optimization dat kijkt naar welke beelden jij mooi vindt en een kleurenprofiel maakt dat past bij jouw smaak. Of AI Super Upscaling dat de resolutie van oudere content verhoogt en ruis verwijdert. Het geluid krijgt een boost met AI Acoustic Tuning dat de lay-out van je woonkamer bekijkt en de audio-ervaring daarop aanpast. Het is alsof je jouw eigen geluidstudio creรซert.

Virtueel surround sound

Dankzij de slimme audiotechnieken waar deze tv gebruik van maakt, geniet je van 9.1.2-virtueel-surround-geluid. Afhankelijk van je omgeving kun je dus een golf van audio verwachten. Zelfs zonder ingewikkeld audiosysteem. Maar uiteraard heb je ook de mogelijkheid om zelf apparatuur aan te sluiten. Zo werkt hij harmonieus samen met LG-soundbars, wat niet alleen de audio een boost geeft, maar ook de bediening makkelijker maakt dan via een extern audiosysteem. Of je sluit er natuurlijk gewoon jouw favoriete soundbar of home-cinemaset op aan via bijvoorbeeld HDMI ARC. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dun design, vol met functies

Het strakke design van de C4-serie wordt mede gerealiseerd door de dunne bezels, maar nu moet je niet denken dat LG deze dunne tv niet vol heeft gestopt met functies. Zo zorgt โ€œOLED Careโ€ ervoor dat het oled-paneel zo lang mogelijk blijft presteren alsof hij net uit de verpakking komt. Daarnaast heet LG het webOS Re:New-programma in het leven geroepen; een service die je 4 webOS-upgrades belooft in een periode van 5 jaar, zodat jouw tv up-to-date blijft. En met WebOS is het vinden van jouw favoriete films zo eenvoudig, dat jij de komende jaren heerlijk geniet.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Schrijf de eerste review over “LG OLED evo AI C4 4K Smart TV OLED55C46LA 55″ (2024)”

Er zijn voor dit product nog geen reviews.

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5