3 KNEITERGOEDE FILMS DIE NU GEWOON OP NETFLIX STAAN Reageren

Netflix heeft vele duizenden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer! Wij hebben vandaag wederom drie interessante, sterke films voor je op een rijtje gezet.

Interstellar (2014)

De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

Balle Perdue (2020)

Lino, een geniale automonteur, wordt na een ramkraak gescout door agent Charas om voor de politie te komen werken. Later wordt Lino ten onrechte beschuldigd van de moord op Charas. Hij is de enige verdachte en het enige bewijs dat hem kan helpen om zijn onschuld te bewijzen, ligt in een verdwenen auto. Hij zet dan ook alles op alles om deze wagen terug te vinden. 

Basic Instinct (1992)


Nick Curran is een fanatieke detective met een zwak voor alcohol. Hij onderzoekt de zaak van een gevierde rockster die tijdens een vrijpartij op lugubere wijze is vermoord. Alle sporen leiden naar de superintelligente schrijfster Catherine Tramell. Curran wordt echter al snel verliefd op deze verleidelijke, maar manipulerende vrouw. En die gevoelens brengen zijn carrière en leven in groot gevaar. Bron: Filmtotaal.nl

Deze 3 topfilms bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5