3 topseries die heel snel op Netflix verschijnen Reageren

Eigenlijk iedere week debuteert er wel weer een nieuwe serie of een nieuw seizoen van een bestaande serie op Netflix. Hieronder drie series die snel, of misschien even later online komen.

The Haunting of Bly Manor

Dit vervolg op de horrorserie The Haunting of Hill House uit 2018 krijgt een tweede seizoen dat hiervan losstaat. Dit keer zijn er rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T’Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen). The Haunting of Bly Manor verkent weer een spookhuis en staat op 9 oktober op Netflix met negen afleveringen.

Social Distance

Deze anthologieserie verschijnt later deze maand en is opgenomen tijdens de lockdown en de cast nam ieder hun eigen scènes op. De serie komt van maker Hilary Weisman Graham die de productie vanuit haar woonkamer draaide. Regisseur Diego Velasco gaf op afstand aanwijzingen. De focus ligt op het digitale aspect van de quarantaine.

Grand Army

Grand Army gaat over een groep zwarte jongeren die studeren aan de Grand Army High School in Brooklyn. De serie is gebaseerd op het bekende toneelstuk Slut van Katie Cappiello. De jongeren worden geconfronteerd met heel wat uiteenlopende situaties die ook in de echte wereld actueel zijn.

Deze series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5