300.000 mensen stellen zich kandidaat voor slechts 1.800 gameconsoles Reageren

Een niet nader te noemen “Blauwe webshop” verloot 1.800 nieuwe PlayStation 5-consoles. Je kan die niet winnen, maar krijgt gewoon de kans om er een te kopen. 300.000 mensen stelden zich reeds kandidaat.

Door een wereldwijd tekort aan computerchips kampt Sony met een gigantische achterstand op de leveringen van de nieuwe spelconsole.

“De schaarste is spectaculair en aanhoudend”. Dit heeft te maken met het wereldwijde tekort aan de chips die worden gebruikt voor de PlayStation 5. Daarnaast lag de productie een tijd stil door de coronapandemie.” 

De grote vraag en het krappe aanbod is al meer dan een jaar een probleem. “Als je een PlayStation 5 had besteld in september vorig jaar, dan had je die met geluk deze zomer”. Van een gemiddelde PlayStation worden er 100 miljoen exemplaren verkocht, dus de vraag naar de spelconsole is enorm.

Geen beterschap

“Voorlopig is er ook nog geen beterschap op komst”. De schaarste zal nog zeker duren tot volgend jaar. “Het is ijdele hoop dat je nog een PlayStation 5 gaat kunnen kopen voor Sinterklaas of de eindejaarsperiode dit jaar”. – Aldus Ronald Meeus vanochtend via HLN.be…

WIJ HEBBEN HEM WEL!!!

Bij TV Outlet hebben wij nog enkele exemplaren op voorraad. Direct uit voorraad leverbaar, maar OP=OP… wees er dus snel bij!

Zoek je nog een nieuwe TV voor erbij? Ook die hebben we nu extra scherp geprijsd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5