Bang & Olufsen lanceert een gigantische 88 inch 8K televisie Reageren

Een toestel van ‘slechts’ 223CM is de grootste van de familie.

Bang & Olufsen is bij de meeste mensen natuurlijk bekend als producent van stijlvolle audio-apparatuur, maar het merk doet zo links en rechts nog net even iets extra’s. Zo heeft de Deense audiotopper ook al geruime tijd een stijlvolle televisie in de catalogus staan – genaamd Beovision Harmony. Deze TV werd tot voor kort geleverd in een maximum formaat van 77 inch. Tot voor kort inderdaad, want nu is er een gigantische toevoeging geïntroduceerd.

BANG & OLUFSEN LAAT ZIEN DAT DE BEOVISION HARMONY TV NÓG GROTER KAN

Het concept van een televisie met OLED-scherm en een behoorlijk, geïntegreerd audiosysteem werd vorig jaar door B&O aan het mondiale publiek getoond. De serie – genaamd Beovision Harmony – moet ultiem kijkplezier combineren met de best mogelijke audiokwaliteit. De serie was tot op heden te verkrijgen in een 65 en 77 inch uitvoering – en daar komt nu een derde ‘telg’ bij.

Bang & Olufsen Beovision Harmony 88 televisie Pure Luxe

De 88 inch versie is voorzien van 8K, dus het kijkplezier moet van ’t hoogst niveau zijn met deze televisie. Er is gebruik gemaakt van een scherm geproduceerd door LG, wat praktisch hetzelfde is als de schermen in de ZX-modellen van het merk (LG). Ook de andere elementen, gebruikt voor beeldverwerking, zijn afkomstig van LG. De televisie biedt ondersteuning voor HDR10, HLG, Dolby Vision én is uitgerust met vier HDMI 2.1 poorten.

Bang & Olufsen Beovision Harmony 88 televisie Pure Luxe

De ware expertise van Bang & Olufsen komt natuurlijk om de hoek kijken bij het audiosysteem. Wie de Beovision Harmony al eens in ’t werk heeft gezien, weet dat de televisie is uitgerust met twee panelen (hout of aluminium) die het scherm afdekken als je niet naar de TV kijkt. Deze panelen komen onder het scherm te staan zodra je de televisie gebruikt en zijn tevens de bron van al het geluid. Ze zijn voorzien van een 3-kanaals audiosysteem, dat tevens gebruikt kan worden als de TV uit staat.

Mocht je meteen verkocht zijn, dan moet je wel een fors bedrag neertellen: €46.000 kost dit speeltje. Bron: PureLuxe.nl

Opzoek naar een BIG TV die wel betaalbaar is? Je vind hem hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5