De 10 beste Amazon Prime Video films Reageren

10. Ad Astra

In deze bijzondere sciencefictionfilm speelt Brad Pitt een astronaut die naar Mars reist om contact te leggen met een vermist ruimtevaartuig dat na zestien jaar weer een teken van leven geeft. Het feit dat zijn vader mogelijk een van de overlevenden is, maakt de gevaarlijke missie persoonlijk. Ad Astra moet het meer hebben van de sfeer dan van de actie, maar dat wordt meer dan goed gemaakt door de oogstrelende effecten.


9. It: Chapter Two

Het vervolg op de moderne horrorklassieker It staat sinds deze maand op Amazon Prime Video. De leden van de ‘loser’s club’ dachten dat ze afgerekend hadden met de kwaadaardige clown Pennywise, maar hij heeft nog een paar vreselijke verrassingen voor de (inmiddels volwassen) buitenbeentjes in petto. Een van de beste Amazon Prime Video films, vooral als je bang bent voor clowns!

8. Booksmart

In Booksmart komen bff’s Amy en Molly erachter dat ze de afgelopen jaren enkel in de bibliotheek hebben gezeten… Om alle verloren feesten en partijen in te halen, besluiten ze in ieder geval wel naar hun examenfeest te gaan! Er is echter een probleem: ze weten helemaal niet waar dat plaatsvindt… Bijzonder: ondanks dat Booksmart niet een enorm groot bioscoopsucces was, werd de film wel met veel lof onthaald. Gelukkig kunnen we hem nu nomineren tot een van de beste Amazon Prime Video films.

Gratis genieten van Amazon Prime Video?!

Kijk nu 1 maand gratis Amazon Prime Video! KLIK HIER

7. Joker

Een van de beste Amazon Prime Video films en de tweede met een enge clown in de hoofdrol! Joaquin Phoenix levert een meesterlijke tour de force als Arthur Fleck: een gekwelde jongeman die zijn wereld totaal ziet instorten. Als hij de wereld niet op een positieve manier kan veranderen, dan maar op een negatieve manier! Deze ‘karakterstudie’ van Batmans beroemdste vijand deed veel stof opwaaien, en Phoenix ontving terecht de Oscar voor Beste Acteur.

6. Jurassic Park

Eigenlijk behoeft een film als Jurassic Park geen verdere uitleg, want het is niet alleen een van de beste Amazon Prime Video films, het is een van de beste films PUNT! We kunnen deze ruimte daarom beter benutten door jullie te vertellen dat je niet alleen deze film terugvindt op Amazon Prime Video, maar ook opvolgers The Lost World, Jurassic Park III en Fallen Kingdom. Dat betekent een lekker weekendje bingen in afwachting van het nieuwste deel, waarvoor eindelijk ALLE oude hoofdrolspelers terugkeren! Dat is nog niet alles: waar iedereen dacht dat de Jurassic World-films een trilogie zouden vormen, kan de serie nog een stuk langer doorgaan.

5. Harry Potter-franchise

Ook voor de Harry Potter-saga kun je terecht op Amazon Prime Video. Wat zeggen we: zelfs de meest recente toevoeging aan de Wizarding World (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) maakt zijn opwachting op de streamingdienst. Maar goed, ondanks dat wij ons er niets bij voor kunnen stellen, schijnen sommige mensen inmiddels een beetje Harry Potter-moe te zijn… Voor hen stelden we dit toplijstje met alternatieven samen!

4. Back to the Future

YES! Ook onze favoriete jaren 80 comedy heeft een plekje in het aanbod van Amazon Prime Video verovert. We hebben het natuurlijk over Back to the Future. De tijdreisavonturen van Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) blijven nou eenmaal enorm spannend én grappig. Wil je deel 2 en deel 3 ook weer eens zien? Uiteraard heeft de streamingdienst ook deze opvolgers voor je klaarstaan. Een tijdloze klassieker en een van de beste Amazon Prime Video films!

3. Saving Private Ryan

Tom Hanks en Steven Spielberg vormen een waar dreamteam. We noemen bijvoorbeeld Catch Me If You Can en The Terminal. De film die echter wel een plekje móést krijgen, is natuurlijk Saving Private Ryan. Deze oorlogsfilms is namelijk een van de beste films van de aardigste acteur ooit! Nog meer van Tom Hanks zien? Dan ben je vast blij dat Amazon Prime Video bijvoorbeeld ook Cast Away, Forrest Gump, The Green Mile en Captain Phillips in het aanbod opgenomen heeft.

2. Pulp Fiction

Na lang wikken en wegen, riepen we Pulp Fiction uit tot de beste film van Quentin Tarantino. Deze maffe mix van misdaad, komedie en film noir gooide de filmwereld overhoop en die zou hierna nooit meer hetzelfde zijn. Dat komt natuurlijk mede door de toevoeging van het coolste personage aller tijden: Jules Winnfield (Samuel L. Jackson). In een filmuniversum dat druk bevolkt is met Bad Motherfuckers is The Man from Inglewood gewoon The Baddest of them all.

1. The Godfather

Er kan er echter maar één de beste zijn! En volgens ons is dat het epische meesterwerk van Francis Ford Coppola: The Godfather. De trilogie biedt een spannend en mooi inkijkje in het wel en wee van een Siciliaanse maffiafamilie in Amerika. Aangezien Don Vito Corleone ouder wordt, draagt hij de leiding over zijn clandestiene dynastie over aan zijn zoon Michael Corleone, die daar in eerste instantie helemaal niet zo happig op is. Een van de beste films ooit gemaakt en zonder twijfel een van de beste Amazon Prime Video films.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5