De coolste films en series op Netflix in juli Reageren

Elke maand is het een komen en gaan van films, series en documentaires op Netflix Nederland. Sommige nieuwe seizoenen lieten wel erg lang op zich wachten en andere films worden uit de mottenballen gehaald. Er is zelfs zoveel nieuw op Netflix, dat we het begrijpen als je door de bomen het bos niet meer ziet. Graag helpen we je op de hoogte te blijven van onze favoriete nieuwe Netflix releases, elke maand weer.

Nieuw op Netflix: juli 2020

Catch Me If You Can

Het door Steven Spielberg geregisseerde Catch Me If You Can vertelt het verhaal van de jonge meesteroplichter Frank Abignale Jr. Dat Abignale in het verhaal nog een tiener is, maakt voor DiCaprio niet uit want hij weet hoewel hij zelf al bijna dertig is, met verve het jonge personage te spelen. Naast DiCaprio zie je hier ook een uitblinkende Tom Hanks in de rol van jagende FBI-agent en een meesterlijke Christopher Walken als Abignale Sr. Catch Me If You Can staat vanaf 1 juli nieuw op Netflix. 

Gladiator

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bijna twintig jaar geleden zagen we Russel Crowe voor het eerst als Romeinse generaal Maximus Decimus Meridius in Gladiator, die ter dood wordt veroordeeld door Commodus (Joaquin Phoenix), de boosaardige troonopvolger van keizer Marcus Aurelius. De film werd genomineerd voor 12 Oscars, waarvan het uiteindelijk 5 gouden beeldjes binnensleepte (maar geen daarvan werd toegereikt aan Ridley Scott). Gladiator staat vanaf 1 juli nieuw op Netflix.

Little Women

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De zoveelste verfilming van het wereldberoemde boek Little Women van Louise May Alcott weet een geheel eigen draai te geven aan het bekende verhaal. In Little Women volgen we een arm bourgeois-gezin in tijden van de Amerikaanse Burgeroorlog. Aspirant-schrijver Jo (Saoirse Ronan), een van de vier zussen in het gezin, staat nog steeds centraal, maar regisseur Greta Gerwig (die ook het scenario schreef) toont opvallend veel begrip voor de ambitieuze Amy (Florence Pugh), die in vorige versies steevast de ‘foute zus’ was. De film staat vanaf 1 juli nieuw op Netflix.

The Old Guard

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In The Old Guard geeft Andromache (Charlize Theron) leiding aan een groep onsterfelijke krijgers, die maar een paar seconden behoeven om te genezen van alle mogelijke wonden. Eeuwenlang konden ze anoniem te werk gaan, maar tegenwoordig is dat niet meer te doen. Overal hangen camera’s en iedereen heeft een smartphone, waardoor het onmogelijk is om onopgemerkt te blijven. Nietsontziende bedrijven zouden deze krijgers maar wát graag vangen om hun DNA te gebruiken in allerlei medicijnen. Terwijl het team een potentieel nieuw lid benadert, worden ze van alle kanten aangevallen. The Old Guard staat vanaf 10 juli nieuw op Netflix. 

Suits (seizoen 8)

In het nieuwe seizoen zien we nieuwe gezichten en daarmee een nieuwe dynamiek in dit langlopende verhaal. Opnieuw zullen tegenstanders van het advocatenkantoor zich uit allerlei hoeken onthullen om Harvey en co onderuit te halen. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn vertrouwde partners Louis Litt (Rick Hoffman) en Donna, maar ook door Robert Zane (Wendell Pierce), die de verrassende nieuwe Name Partner is van Zane Specter Litt – of Specter Zane Litt? Bron: Esquire.com

Al deze geweldige films & series bekijk je natuurlijk op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5