Eindelijk is het mysterie na 31 jaar ontrafelt. Reageren

Hoe is het mogelijk dat de ouders van Kevin hem helemaal “Home Alone” achterlieten?

Een paar oplettende kijkers hebben eindelijk na 31 jaar het mysterie ontrafelt.

Ondanks dat iedereen de film in de loop der jaren een miljoen keer heeft gezien, ziet vrijwel iedereen het nog steeds over het hoofd.

Home Alone

Als jij je nu afvraagt ​​hoe een gezin er in hemelsnaam in slaagt om helemaal van de VS naar Frankrijk te vliegen zonder te beseffen dat ze hun kind hebben achtergelaten, dan ben je niet de enige, maar er speelt meer dan alleen ‘bad parenting’.

In een van de allereerste scènes in de film zit de hele familie aan tafel als Kevin ruzie krijgt met zijn irritante broer Buzz.

Geniet nu gratis van 30 dagen onbeperkt films & series via Amazon Prime

Vliegtickets

Tijdens hun ruzie worden enkele drankjes omgestoten en worden de vliegtickets en de paspoorten van de familie nat. Kevins vader komt tussenbeide en ruimt de rommel op met een paar wegwerpservetten, die hij vervolgens in de prullenbak gooit.

Maar terwijl de camera scherp stelt op de prullenbak, is Kevins vliegticket te zien tussen het afval nadat het per ongeluk met de vieze servetten is weggegooid.

Het is in een oogwenk voorbij en je mist het moment makkelijk maar het is toch echt duidelijk te zien als goed oplet:

De volgende dag wordt per ongeluk een klein buurjongetje dat bij hun taxi staat meegeteld in de head count voordat ze naar het vliegveld vertrekken.

Het ontbrekende ticket helpt te verklaren hoe de familie erin slaagde aan boord van een vliegtuig te stappen en duizenden kilometers te vliegen voordat ze zich realiseerden dat de kleine Kevin was achtergelaten…

Home Alone en alle andere denkbare (film) klassiekers bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5