Je nieuwste Netflix verslaving is er! Reageren

Er is een nieuwe Do not F*** With Cats-achtige documentaire op Netflix verschenen en kijkers zijn alweer verslaafd.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King is de nieuwste documentaire die wordt vrijgegeven als onderdeel van Netflix’s True Crime series, naast Inventing Anna, The Tinder Swindler, Bad Vegan en The Puppet Master.

Don’t F**k With Cats

Net als bij Don’t F**k With Cats, volgt de documentaire een groep internetspeurneuzen terwijl ze een mysterie proberen te ontrafelen, in dit geval wat er is gebeurd met crypto-multimiljonair Gerry Cotten.

Sinds Cotten’s vermeende overlijden in 2018 geloven velen dat hij zijn eigen dood in scène heeft gezet voor financieel gewin.

Cotten was de 30-jarige oprichter van het cryptocurrency-handelsplatform Quadriga CX, die naar verluidt stierf aan complicaties van de ziekte van Crohn tijdens zijn huwelijksreis in India.

Zijn vrouw Jennifer Robertson, onthulde dat wijlen haar echtgenoot de enige persoon was die het wachtwoord had om toegang te krijgen tot investeerdersfondsen van $ 250 miljoen (£ 190 miljoen).

Reacties op de documentaire

Een gebruiker twitterde: “Gerry Cotten leeft man loool #TrustNoOne.” Een ander schreef: “Deze documentaire van Gerry Cotten is waanzinnig. Zeker niet dood.”

Een derde voegde toe: “Meer berichten uit het Netflix oplichters universum: afgelopen nacht #TrustNoOne voltooid en ik ben de twitter-korf op deze: vrij zeker dat Gerry Cotten leeft met een nieuw gezicht op een eiland dat de $ 190 miljoen van die mensen uitgeeft.”

Zelf oordelen of Gary leeft? Trust No One: The Hunt for the Crypto King is nu te zien op Netflix!

Deze & alle andere geweldige (crime) series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Gebruik tijdens het afrekenen de code WELKOM10 en scoor direct €10 korting.

Dat is mooi meegenomen, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5