LG lanceert mega OLED TV van 2,5 meter Reageren

LG heeft tijdens IFA 2022 de grootste OLED TV ter wereld aan zijn oled tv line-up toegevoegd.
Het 97-inch model in de G2-serie is net als zijn kleinere broers voorzien van de OLED Evo-techniek. 

De modellen in de G2-serie hebben de beschikken over een speciaal koelingssysteem waarmee de OLED Evo-panelen maximaal 1000 nits aan helderheid kunnen bereiken. Bijkomend voordeel van deze techniek is dat de schermen strakker gemaakt kunnen worden. Met name de rand (de bezel) zou een aantal millimeter smaller worden.

LG geeft zijn eerste oled-televisie met ene formaat van 97-inch een prijs van maar liefst 25.000 euro mee. De televisie wordt gelanceerd in de G2-serie, die speciaal ontwikkeld is om plat tegen de muur gehangen te worden.

LG brengt het model in de tweede helft van 2022 op de markt en de prijs kan nog iets hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het specifieke land waarin de tv gelanceerd wordt.

QNED is beter & betaalbaarder dan OLED!
Psst.. TV liefhebber...ken je LG QNED Mini LED al?
QNED is de opvolger van de traditionele LCD televisie.

€25000 is voor de meeste consumenten natuurlijk niet weggelegd en is bovendien fors meer dan de €4000 die betaald moet worden voor de 83-inch C1-serie van vorig jaar en de ruim 4.000 euro die betaald moet worden voor de 77-inch G1-serie van afgelopen jaar.

Opzoek naar een TV die wel betaalbaar is? Wij hebben hem! Je hebt nu al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8,- per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *