LG’s nieuwe tv gaat van plat naar gebogen in enkele seconden… Reageren

Is jouw TV nog plat? LG vindt dat ouderwets!

LG heeft zojuist een nieuwe buigbare tv gepresenteerd die automatisch, in enkele seconden van plat naar gebogen gaat.

LG beweert dat de OLED Flex LX3 de “eerste buigbare 42-inch OLED-tv ter wereld" is.

Het toestel beschikt over 20 krommings-niveaus waarmee gebruikers hun ideale ‘curve’ kunnen instellen. De aanpassingen worden handmatig of via een afstandsbediening gedaan, waardoor het paneel kan transformeren van een plat scherm naar een curve/kromming van maximaal 900R.

Brilliant of Gimmick?
De voordelen liggen voor de hand, aangezien platte panelen de standaard zijn voor het kijken naar tv en films, terwijl gebogen panelen een meer meeslepende game-ervaring bieden.

De buigbare LX3 is geweldig voor beide, dankzij LG’s eigen backlight-free, zelfverlichte OLED-technologie. Het toestel is echter slechts 42-inch, wat hem meer geschikt maakt om te gamen dan om de nieuwste blockbusters te bekijken.

Wat betreft niet-buigzame specificaties, heeft de LX3 heeft een responstijd van 0,1 milliseconde, een lage inputlag, 100 procent kleurgetrouwheid en een processor gevuld met geavanceerde algoritmen om de beelden te optimaliseren. Het paneel bevat ook een antireflectiecoating om reflectie en andere afleiding te verminderen.

Voor de ECHTE gamer
Voor gamers biedt de tv de mogelijkheid om de grootte op het scherm aan te passen aan individuele voorkeuren en genres, een speciaal gamingdashboard voor nog meer controle en een ingebouwde microfoon.

LG heeft nog geen datums of prijzen bekend gemaakt, dus verwacht niet dat dit model te snel in de winkelrekken zal liggen.

Wil je wel morgen al geniet van een nieuwe Smart TV? Wij hebben hem! Bij TV Outlet heb je al een nieuwe Smart TV vanaf slechts €8 per maand! – zo werkt dat.

Check snel onze summer deals en scoor al een TV vanaf slechts €179…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5