Netflix schakelt grote naam in voor spionageserie Arnold Schwarzenegger Reageren

Netflix heeft weer een megaster aan zich weten te binden: de streamingdienst heeft het televisiedebuut van niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in huis gehaald.

De 73-jarige acteur kennen we vooral van filmklassiekers als Terminator, Predator en Total Recall. Of komedies voor het hele gezin als Kindergarten Cop en Jingle All The Way.

Netflix x Arnold Schwarzenegger

In tegenstelling tot veel generatiegenoten heeft hij zich nog niet laten gelden in de wereld van moderne high-budget televisie. Tot nu.

Netflix heeft namelijk de rechten gescoord voor een nieuwe spionageserie van Arnold Schwarzenegger. De serie heeft nog geen naam en is nog in ontwikkeling.

Spion en dochter

Schwarzenegger’s show zal gaan over een spion en zijn dochter, die samen over de hele wereld avonturen beleven. Ook zijn dochter is al gecast: Monica Barbaro heeft al getekend voor die rol. Je kunt haar onder andere kennen van Top Gun: Maverick.

De productie is in handen van Skydance Television. Dezelfde studio die eerder al Altered Carbon voor Netflix afleverde.

Grote namen

Qua betrokken namen zit het in ieder geval wel snor: Nick Santora ontwikkelt de serie. Met The Fugitive, Prison Break, Lie to Me en Jack Reacher op zijn CV is Santora in ieder geval op papier absoluut de man die een degelijke spionageserie in elkaar moet kunnen zetten.

Schwarzenegger speelt niet alleen de hoofdrol maar zal ook bij de ontwikkeling betrokken zijn als uitvoerend producent. Al is dat een rol die vooral op papier heel interessant klinkt, maar in de praktijk qua invulling drastisch kan verschillen van project tot project. De ene uitvoerend producent is zeer betrokken, de ander krijgt die titel vooral als extra perk.

Deze serie bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5