Netflix tovert The Witcher om tot kerstfilm met briljante teaser Reageren

Netflix heeft een ludieke teaser gedeeld waarin een kerstsausje over hitserie The Witcher wordt gegoten.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het eerste seizoen van The Witcher uit kwam op Netflix. Het tweede seizoen laat helaas onder andere door de huidige pandemie nog even op zich wachten.

The Witcher seizoen 2

Fans van de fantasy-serie moeten in tegenstelling tot fans van The Mandalorian dus iets langer dan een jaar wachten. Nadat verschillende crewleden positief werden getest is de productie van The Witcher meermaals stilgelegd.

Kerst-trailer

Een release in of na de zomer lijkt dan ook waarschijnlijk. Ondertussen houdt de streamingdienst fans zoet met een nieuwe teaser om kerstmis mee te vieren.

Netflix heeft beelden uit het eerste seizoen namelijk voorzien van zowel kerstmuziek als nieuwe special effects. Denk aan kerstlampjes, wat sneeuw en andere kerstversiering. Een bloedserieuze Geralt maakt het totaalplaatje compleet.

Het slaat uiteraard nergens op, maar zo weet het bedrijf toch met een knipoog de serie te promoten. Zo zie je ook maar weer de kracht van muziek: gooi er een kerstjingle om en de toon van de verder vrij grimmige fantasy-serie verandert compleet.

Deze film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5