Nieuw op Amazon Prime Video in oktober: 16 films en series Reageren

Oktober is aangebroken! Dat betekent dat elke streamingdienst weer een verse lijstje met films en series voor je klaar heeft staan. Ook bij Amazon Prime Video wordt het een mooie maand.

In oktober op Amazon Prime Video

Buiten wordt het koud en eerder donker, de horeca gaat eerder dicht: het wordt de perfecte binge-maand. Gelukkig heeft Prime Video een solide line-up aan nieuwe films en series voor je klaar staan. We zetten ze voor je op een rijtje.

The Walking Dead: World Beyond – 2 oktober

Als je dit leest dan is het waarschijnlijk al zo ver: The Walking Dead: World Beyond is te streamen! Deze spin-off gaat over de eerste generatie die opgegroeid is in de met zombies overladen wereld. Ze weten dus niet beter. Naast de nieuwe gezichten komen ook oude bekenden uit de reguliere serie voorbij.

Gratis genieten van 1 maand Amazon Prime? Klik hier

The Lie – 6 oktober

Wanneer een tienerdochter aan haar ouder bekent dat ze haar vriend heeft vermoord, ontstaat er een web aan leugens. Haar ouders doen er alles aan om de misdaad geheim te houden en hun dochter een normale toekomst te geven, maar vroeger of later barst de bubbel. Veelbelovende misdaadserie!

Black Box – 6 oktober

Een alleenstaande vader verliest door een auto-ongeluk zowel zijn vrouw als zijn geheugen. Nadat hij zich begint af te vragen wie hij nou eigenlijk echt is besluit hij een experimentele behandeling te ondergaan. Het doel? Zijn geheugen terugkrijgen. Maar is dat nou wel zo’n goed plan?

Evil Eye – 13 oktober

Ook Amazon Prime Video bereidt zich voor op Halloween. Evil Eye, een nieuwe horrorfilm van Blumhouse, komt op 13 oktober naar de streamingdienst. Het lijkt de perfecte romance, wanneer een meisje eindelijk het perfecte vriendje vind. Tot haar moeder ervan overtuigd raakt dat hij een reïncarnatie is van een man die haar dertig jaar geleden probeerde te vermoorden…

Birds of Prey – 17 oktober

Harley Quinn is terug! Ze heeft haar relatie met de Joker verbroken, maar dat betekent allerminst dat ze alleen is. Ze schakelt namelijk de Birds of Prey in, een vrouwelijke groep superhelden met onder andere Huntress en Black Canary. Wat begint als een simpele reddingsactie mondt uit in een criminele achtbaanrit van jewelste. Geen topfilm, maar perfect om nog even mee te pakken op Prime Video.

En verder!

Het blijft niet bij de bovenstaande series en films in oktober. Amazon Prime Video heeft ook de onderstaande titels bevestigd voor deze maand.

 • Gomorra S1 – S4 – 01/10
 • The Bridge S1 – S4 – 01/10
 • The Fall S1 – S3 – 01/10
 • Haunt – 01/10
 • Trapped S1 – S2 – 01/10
 • Unbroken – 01/10
 • Nocturne – 13/10
 • Widows – 15/10
 • Richard Jewell – 17/10
 • Truth Seekers – 30/10
 • Nos4a2 Seizoen 2 – 23/10

Deze films en series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5