Nieuw op Netflix in november 2020 Reageren

Series

Paranormal

Netflix voegt op 5 november de horrorserie Paranormal toe. In deze serie volgen we een hematoloog, die sceptisch tegenover het bovennatuurlijke staat. Wanneer een geest uit zijn verleden terugkeert om hem te achtervolgen, wordt hij echter toch gedwongen om de raadselachtige gebeurtenissen te onderzoeken… Meer griezelen? Dit zijn de bizarre geestverhalen van zes celebs.

The Crown – seizoen 4

We zijn in The Crown inmiddels alweer aanbeland in de jaren ’70 en ’80. Vanaf 15 november is te zien hoe koningin Elizabeth en premier Margaret Tatcher steggelen over de Falkland-oorlog. Daarnaast wordt de zoektocht naar een geschikte bruid voor prins Charles doorgezet en maken we dus kennis met prinses Diana. Om de tijd tot de nieuwe afleveringen door te komen, wijzen we je graag nog even op deze zeven series die je als liefhebber van The Crown niet mag missen!

Voices of Fire

Voices of Fire is een nieuwe docuserie, die in het teken staat van Pharrell Williams. Of nou ja, in ieder geval in het teken van de kerk in zijn geboortestad. Aldaar probeert men namelijk ‘s werelds beste gospelkoor neer te zetten met onontdekt talent in de gemeenschap. Benieuwd geworden? Voices of Fire staat vanaf 20 november op Netflix.

Voices of Fire Pharrell Williams Netflix

Virgin River – seizoen 2

De romantische dramaserie Virgin River hield vele fans in zijn greep en daarom kon Netflix natuurlijk niet anders dan de reeks vernieuwen voor een tweede seizoen. Ook in de nieuwe afleveringen zien we dokter Mel in de hoofdrol. We weten nog niet precies wat haar te wachten staat, maar Netflix belooft ons in ieder geval weer een hoop romantiek én spanning! Seizoen 2 is vanaf 27 november te zien.  

Virgin River Netflix Mel

Films

Magic Mike XXL

Warm vanaf 1 november lekker op met Magix Mike XXL! Drie jaar nadat Mike afscheid nam van zijn leven als stripper besluit hij om samen met de andere Kings of Tampa nog één laatste show neer te zetten. Stripperfilms hebben natuurlijk niet zo’n beste reputatie… Wij bewijzen in dit toplijstje dat er echter toch zeker negen toppers gemaakt zijn!

The Lucky One

Na uitgezonden te zijn naar Irak besluit een militair af te reizen naar Louisiana. Aldaar hoopt hij de onbekende vrouw te vinden, die volgens hem zijn geluksbrenger was tijdens de oorlog. Hoe dat afloopt, zie je vanaf 1 november op Netflix. De hoofdrol in The Lucky One is weggelegd voor Zac Efron. Op zoek naar wat partyfeitjes over de acteur? We hebben er 11 voor je op een rijtje gezet!

Little Women

Eerder dit jaar draaide Little Women in de bioscoop. Het kan echter zomaar zijn dat je de film vanwege de coronacrisis gemist hebt… Voor een herkansing kun je vanaf 1 november terecht op Netflix. Dat geeft ons nog mooi even wat tijd om deze cruciale details over Little Women met jullie te delen. Met die zeven dingen in je achterhoofd kan je namelijk extra genieten van deze klassieke boekverfilming in een nieuw jasje.

Sex And The City: The Movie

In de eerste Sex And The City-film zien we ein-de-lijk hoe Carrie en Mr. Big in het huwelijksbootje stappen! Of nou ja, dat hoopten we… Die droombruiloft loopt namelijk niet helemaal volgens plan. Het is daarom aan Carries vriendinnen om haar op te vrolijken. Sex And The City: The Movie is ook vanaf 1 november te vinden op Netflix.

Christmas Wonderland

Jawel, het is alweer tijd voor kerstfilms! In Christmas Wonderland volgen we Heidi, die haar geboortestadje ooit verliet met de droom om schilder te worden. Haar leven liep echter anders… Met de kerstdagen bezoekt ze haar oude woonplaats, waar ze haar oude vlam tegen het lijf loopt. Hoe dat afloopt, check je vanaf 1 november op Netflix.

My Sister’s Keeper

Anna heeft op haar elfde al ontelbaar veel operaties, transfusies en injecties ondergaan. Ze is zelf niet ziek, maar ze helpt op die manier om haar oudere zus Kate die lijdt aan leukemie. Anna is in principe geboren als donor voor haar zus. Nu ze wat ouder wordt, begint ze echter na te denken over een eigen leven… My Sister’s Keeper staat vanaf 1 november online.

Pandemic

Misschien is dit niet helemaal het moment om een film over een pandemie te kijken… Netflix denkt daar echter anders over! Zodoende vindt je vanaf 1 november Pandemic in het aanbod van de streamingdienst. De film draait om een dokter die met haar team afreist naar Los Angeles om de overlevenden van een wereldwijde pandemie te zoeken.

Almost Christmas

En door naar de volgende kerstfilm! Op 11 november kun je op Netflix terecht voor Almost Christmas. In deze film zie je hoe een disfunctionele familie voor de eerste keer kerst moet vieren zonder hun overleden moeder. Niet zo’n liefhebber van kerstfilms? Ook aan jou hebben we gedacht! Zie hier de acht beste kerstfilms voor mensen die kerst haten!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

In deze magische muzikale familiefilm volgen we speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Forest Whitakers) die in het authentieke stadje Cobbleton de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling (Keegan-Michael Key) hierachter zit, gaat de slimme en innovatieve kleindochter van Jeronicus (Madalen Mills) hem helpen. Je vindt Jingle Jangle: A Christmas Journey vanaf 13 november op Netflix.

La Vita Davanti A Sé

La Vita Davanti A Sé is bij ons misschien wel beter bekend onder zijn Engelse titel: The Life Ahead. Deze film speelt zich af in Italië, waar we een Holocaust-overlever met een kinderdagverblijf volgen. Zij ontfermt zich over een 12-jarige straatjongen die haar onlangs heeft beroofd. De hoofdrol in La Vita Davanti A Sé is weggelegd voor Sophia Loren. De film staat vanaf 13 november op Netflix.

Verliefd op Cuba

In Verliefd op Cuba krijgt de onlangs gescheiden Loes (Susan Visser) een belletje van haar dochter Maartje (Abbey Hoes) die op het punt staat te gaan trouwen met haar Cubaanse liefje Carlos (Rolf Sanchez). Loes reist af naar Havana om haar dochter tegen te houden. Ze had alleen nooit kunnen bedenken dat ze daar zelf valt voor de charmes van de sexy Juan (Jan Kooijman). Vanaf 14 november vind je Verliefd op Cuba op Netflix!

The Princess Switch: Switched Again

We hebben nog twee kerstfilms voor je, te beginnen met: The Princess Switch: Switched Again, die je vanaf 19 november op de streamingdienst vindt. Vanessa Hudgens keert terug naar Netflix met het tweede deel van de kerstromcom The Princess Switch. In Switched Again hebben de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy elkaars hulp nodig wanneer het in de liefde even niet zo goed gaat.

The Princess Switch Switched Again Vanessa Hudgens

Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy (vanaf 24 november te zien op Netflix) is gebaseerd op de gelijknamige memoires van zakenman J.D. Vance. Zijn familie worstelt met armoede, verslaving, geweld en een grimmig toekomstperspectief. J.D. probeert afstand te nemen van de hillbilly-cultuur van zijn familie om zich zo op te werken op de maatschappelijke ladder. De hoofdrollen worden vertolkt door Amy Adams, Glenn Close, Gabriel Basso en Haley Bennett.

Christmas With The Kranks

Aangezien hun dochter Blair toch niet thuis is, besluiten Luther en Nora Krank om kerstmis maar eens over te slaan. Wanneer Blair toch nog onverwacht thuiskomt, moet er lastminute nog een feest opgezet worden! De hoofdrollen in deze kerstcomedy zijn weggelegd voor Tim Allen, Jamie Lee Curtis en Dan Aykroyd. Christmas With The Kranks is vanaf 24 november te zien op Netflix.

Documentaires

Shawn Mendes: In Wonder

De documentaire Shawn Mendes: In Wonder volgt de popster tijdens zijn wereldtournee. Shawn vertelt daarbij over zijn sterrendom, relaties en muzikale toekomst. Shawn Mendes: In Wonder is vanaf 23 november te zien op Netflix. Het is dus nog even afwachten of de documentaire een plekje weet te scoren in ons toplijstje met de vijf beste muziekdocumentaires op Netflix!

Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

Ook onze hekkensluiter voor november is een muzikale documentaire. In Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker wordt de productie van een musical gevolgd, opgezet door de Debbie Allen Dance Academy in Los Angeles. Zoals de titel al een beetje doet vermoeden, voeren deze dansers de Notenkraker op. Het eindresultaat is vanaf 27 november te zien op de streamingdienst.

Deze films en series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5