LG is op dreef: nieuw relaxstoel met ingebouwde televisie

LG heeft wee nieuwe televisieconcepten gepresenteerd. Een daarvan is de zogeheten Media Chair: een massagestoel met een ingebouwde TV die kan kantelen.

Er zijn nog niet veel details bekend. Zo is onduidelijk wanneer de stoel op de markt moet komen en voor welke prijs.

De Media Chair is een U-vormig apparaat dat kan kantelen.

Daardoor kun je de stoel verder onderuit of rechtop zetten.

De TV betreft een 55-inch OLED-paneel die ook draaien tussen portret- en landschapsmodi; je drukt hiervoor op een knop op het touchscreen bedieningspaneel op de rechter armleuning.

Omdat hij aan het frame van de stoel is bevestigd, blijft de tv ook in je zichtlijn terwijl je de hele stoel achterover leunt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste TV nieuws?

Ontvang direct €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!

LG heeft ook zijn Virtual Ride-concept laten zien. Ook dit apparaat wordt voorlopig niet op de markt gebracht, maar laat zien welke toekomst LG voor ogen heeft met hometrainers.

Het apparaat bestaat uit een hometrainer (die eruitziet als een eenwieler) en daarvoor drie oledschermen van 55 inch die samen over de hometrainer heen buigen. Op de schermen wordt een rit gesimuleerd, zodat de fietser het idee moet krijgen dat hij of zij buiten fietst.

Wat vooral indrukwekkend is, is de ronding: het bovenste scherm heeft een gedeelte dat buigt tot een straal van slechts 500 millimeter (500R), wat volgens LG Display de kortste bocht is die we hebben gezien van een groot scherm.

Maar goed, voor nu blijven dit dure toekomstplannen…

Gelukkig kun je een nieuwe “platte” Smart TV nu al krijgen voor nog geen €300 bij TV Outlet!

Profiteer nog snel van onze December Deals met kortingen tot 50%

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5