Nu op Netflix: 7 nieuwe topfilms en klassiekers Reageren

Op 1 juli voegde Netflix een flinke lading topfilms aan zijn aanbod toe. Daar bleef het echter niet bij: op 2 en 3 juli kwam daar nog eens een selectie aan bekende films bij.

Topfilms op Netflix

We zetten zeven topfilms op een rijtje die je niet mag missen. Van tranentrekker Hachi tot hilarische actie met RED. Inclusief natuurlijk de IMDb-scores.

Trollhunter (IMDb: 7.0)

Trolljegeren, zoals Trollhunters eigenlijk heet, is een mockumentary over trollen in Noorwegen. Daar blijkt opeens dat er een groep trollen leeft in de afgelegen gebieden van het land, terwijl de bevolking zelf er niks van af wist. De overheid hield de imponerende wezens jarenlang geheim, tot nu. Een documentaireploeg gaat op onderzoek uit. Trolljegeren is een geslaagde ‘nep-documentaire’, waardoor je soms haast vergeet dat het pure fictie is. Het checken waard!

The Courageous Heart of Irena Sendler (IMDb: 7.2)

Sinds een paar dagen heeft Netflix er ook weer een indrukwekkende oorlogsfilm bij: The Courageous Heart of Irena Sendler. De film vertelt het verhaal van de Poolse Irena Sendler, een maatschappelijk werkster die deel uitmaakte van het ondergrondse verzet. Uiteindelijk werd ze tijdens de Tweede Wereldoorlog gearresteerd door de nazi’s, omdat ze maar liefst 2500 joodse kinderen had gered door ze weg te smokkelen. Een indrukwekkend en emotioneel portret.

The Hunt for Red October (IMDb: 7.6)

Tijd voor een heerlijke actie-thriller met Sean Connery in de hoofdrol. Het zijn de hoogtijdagen van de Koude Oorlog. Sovjet-kapitein Marko Ramius, gespeeld door Connery, koerst met zijn kernonderzeeër Red October op de Amerikaanse kust af. Wanneer blijkt dat Ramius de orders van zijn superieuren negeert raakt de Amerikaanse overheid in paniek. Wil hij een oorlog beginnen? CIA-analist Jack Ryan (Alec Baldwin) denkt er anders over: hij vermoedt dat de kapitein juist over wil lopen naar de Amerikanen. Kan hij het op tijd bewijzen voor zowel de Sovjets als de Amerikanen tot actie over gaan?

Dragon: The Bruce Lee Story (IMDb: 7.0)

In 1993 werd het leven van filmicoon Bruce Lee verfilmd. Het resultaat kun je nu op Netflix bewonderen. Dragon: The Bruce Lee neemt soms een loopje met de realiteit, maar dat maakt de film er niet minder indrukwekkend op. Je ziet hoe Lee zich van glazenwasser op werkt tot het gezicht van Kung Fu, wereldwijd. Ondertussen menen traditionele Chinezen dat de vechtmeester juist Oosterse geheimen verraadt. Een intrigerend levensverhaal, of je nou groot fan bent van zijn werk of niet.

RED (IMDb: 7.0)

Je moet van flauwe humor houden, maar dan heb je met RED ook wel een pareltje te pakken. De film vertelt het verhaal van Frank Moses (Bruce Willis), een voormalig CIA-agent. Hij leidt een rustig leventje, tot opeens een team aan huurmoordenaars voor zijn deur staan. Hun doel? Moses uitschakelen. Zijn identiteit ligt op straat en de vrouw die zijn leven is, is in gevaar. Hij zal zijn oude team moeten oproepen voor een laatste klus. Met Morgan Freeman, John Malkovich en Helen Mirren!

Hachi: A Dogs Tale (IMDb: 8.1)

Pak de tisssues er maar alvast bij, want Netflix heeft weer een echte tranentrekker online gezet. Hachiko is een zeer trouwe hond. Hij brengt elke dag zijn baasje naar het station, en wacht hem daar vervolgens ook weer op voor als hij terugkomt. Maar op een dag loopt het anders: de baas van Hachiko keert niet meer terug. Toch blijft de hond negen jaar lang op hetzelfde tijdstip zijn baasje afwachten. Langzaam komt de hond in contact met steeds meer omwonenden en passanten.

Children Of Men (IMDb: 7.9)

Netflix heeft eindelijk weer een van de beste science-fiction films van deze eeuw: Children of Men. De aarde wordt in de nabije toekomst geteisterd door totale onvruchtbaarheid, als gevolg van een virus. Er worden dus geen baby’s meer geboren. De mensheid wordt langzaam steeds ouder. Het einde is in zicht. Tot er opeens een zwangere vrouw opduikt. Ze moet koste wat kost beschermd worden. Een intense achtbaanrit vol indrukwekkend lange shots die je nog lang bijblijven.

Bron: Manners.nl

Al deze topfilms kijk je natuurlijk op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Profiteer vandaag nog van kortingen tot wel 50%…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5