DE oplossing voor de hoge gasprijzen… Reageren

Op dit moment hebben we te maken met extreme tekorten op de energiemarkt. De vraag is enorm hoog, en het aanbod beperkt. Dit kent diverse oorzaken.

Zo produceren we zelf een stuk minder gas in Groningen. Daarnaast leveren ook Rusland en Noorwegen maar weinig gas. Ook koopt Azië veel gas op in de vorm van LNG waardoor we steeds meer volle schepen langs ons heen zien varen. Als klap op de vuurpijl was ook de Nederlandse gasopslag erg beperkt door een relatief koud voorjaar.

Waar we in begin 2021 nog rond de €0,75 per kubieke meter aardgas betaalde moet men bij een nieuw contract nu uitgaan van €1,10 tot maar liefst boven de €1,45 per kubieke meter. Dit betekent voor veel huishoudens een gasrekening die zomaar €600 hoger kan uitvallen. En of de piek in zicht is moet nog blijken, het is namelijk zeer lastig om dit te voorspellen. 

De oplossing? Verwarm je huis elektrisch.

Waar een verwarming op gas gemiddeld tot €5 per dag kost per radiator tijdens de winter kost het gebruik van een elektrische verwarming van 2000W gemiddeld nog geen €2!

Dat is dus minder dan de helft!

Daarom nu bij TV Outlet ook de beste deals op elektrische verwarmingen.

Of koop een XXL TV, deze geven ook genoeg warme af 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5