Probleem voor duurste Netflix-film: The Rock past niet in Porsche Taycan Reageren

Netflix is tegen een klein probleempje aangelopen bij de opnames van Red Notice. In deze peperdure Original was het de bedoeling dat hoofdrolspeler Dwayne Johnson rond zou scheuren in de volledig elektrische Porsche Taycan. Helaas ging dat niet door omdat The Rock niet in de auto past.

Waarom hij niet past en hoe dit verliep onthulde The Rock zelf op Instagram. In een post vertelt hij eerst vol trots dat Netflix het na maanden voor elkaar had gekregen om een Porsche Taycan naar Amerika te krijgen. Dit maakte de duurste Netflix film ooit nog duurder, maar het zou allemaal de moeite waard zijn. Helaas moest dit plan op de schop toen The Rock plaats wilde nemen achter het stuur van de Taycan.

Porsche Taycan te krap voor The Rock

In zijn Instagram post vertelt The Rock precies hoe het ging. Dat regisseur Rawson Marshall Thurber eerst nog wel kon lachen om hoe Dwayne Johnson zich in de auto probeerde te wurmen. Die lach verdween toen de acteur vertelde dat het gewoon echt niet ging lukken. De Porsche Taycan is te klein. Of beter gezegd: The Rock is veel te groot. Na een pijnlijke stilte barstte iedereen aanwezig in lachen uit. Gelukkig is het volgens The Rock, dankzij een “creatieve oplossing”, uiteindelijk allemaal goed gekomen

Het is overigens niet de eerste keer dat The Rock dit meemaakt. Eerder had de spierbundel hetzelfde probleem met een Ferrari. De brede rug van Dwayne Johnson paste met geen mogelijk in de stoel. Je vraagt je bijna af hoe het mogelijk is dat hij al zo lang te zien is in de The Fast and Furious-reeks. Hij is overduidelijk niet gemaakt voor sportauto’s.

De duurste Netflix film ooit

Waar hij wel voor gemaakt is, zijn blockbusters. The Rock schittert in de ene na de andere grote actiefilm. Dat heeft hem overigens geen windeieren gelegd, want Dwayne Johnson is al twee jaar op rij de beste betaalde acteur ter wereld. Ook voor Red Notice krijgt hij een flink som. Netflix zou 23,5 miljoen overgemaakt hebben naar de Amerikaan met Samoaanse roots.

Netflix maakte een soortgelijk bedrag over naar Ryan Reynolds en ook Gal Gadot staat voor een flink som op de loonlijst. Tel deze salarissen bij elkaar op plus alle andere kosten en je hebt de duurste Netflix-film ooit gemaakt. Het budget voor Red Notice is naar verluidt namelijk 188 miljoen dollar. Dat is 29 miljoen meer dan The Irishman gekost heeft.

Deze film bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5