Tesla kondigt volledig elektrische Cyberquad…voor kinderen aan. Reageren

In 2019 presenteerde Tesla reeds de Cybertruck. Tijdens die presentatie reed er iemand met een apart ogende quad de laadbak van de truck in & uit. Die quad werd tussen neus en lippen door ook gelijk geïntroduceerd als de “Cyberquad”.

Tot op heden hebben we nog steeds geen productiemodel van beiden gezien. Maar van die laatste is nu wel een ander model te verkrijgen: de Cyberquad for Kids.

De kindvriendelijke versie van Tesla’s elektrische quad verscheen woensdagnacht ineens in de Amerikaanse webshop van Tesla.

Volgens de website kost het ding 1.900 dollar (ongeveer 1.675 euro) en is hij geschikt voor ‘iedereen’ van acht jaar of ouder.

Heb je even geen $1900 dollar liggen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en verdien meteen €10!

Ontvang direct €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & je ontvangt direct €10 korting!

De quad heeft rondom vering, schijfremmen achter en natuurlijk de fameuze lichtbalken die ook op de Cybertruck zitten.
Ver kunnen de kids echter komen, want het ding heeft slechts een bereik van ongeveer 20 kilometer en haalt een topsnelheid van 16 kilometer per uur. – Het blijft tenslotte een Tesla!

Opladen gaat gewoon via een stekker in het stopcontact.
Daardoor duurt het tot wel vijf uur voordat de quad volledig is opgeladen.

Grote ‘kinderen’ ook toegestaan

De leeftijdsgrens van 8 jaar of ouder houdt technisch gezien in dat ook iedereen ouder dan 8 op de Cyberquad kan rijden. Hier zie je hoe dat eruit ziet:

De vaders moeten er wel rekening mee houden dat ze niet meer dan 68 kilo mogen wegen, want meer kan de speelgoedversie van de quad niet aan. Veel vaders, waaronder uw auteur vallen nu helaas buiten de boot.

Mocht je nu denken dat je een Cyberquad onder de kerstboom wil leggen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Ten eerste is het voertuig niet in de Nederlandse webshop te krijgen, ook is onduidelijk of hij er ooit zal komen. Daarnaast geeft Tesla sowieso al geen garantie dat ze voor de kerst kunnen leveren.

Weet je wat je wel naast de kerstboom kunt zetten dit jaar?
Jouw nieuwe Smart TV! Profiteer vandaag nog van kortingen tot 50%….

Wist je dat je bij TV Outlet veel meer vindt dan TV’s alleen?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5