Voor iedereen die graag verstoppertje speelt: LG komt met een TV waarvan je het scherm kunt ‘verbergen’ Reageren

LG is wat vroeg voor de CES 2022, maar maakte toch alvast twee nieuwe series aan lifestyle tv’s bekend, gericht op vorm en functie… min of meer. 

De eerste is deze schitterende OLED-tv, de Objet TV. Dit model gebruikt de helderdere OLED evo-panelen en steunt tegen je muur in een hoek van 5 graden. Daarmee krijg je huis blijkbaar een museumwaardige uitstraling. 

Gebruik je het toestel niet? Dan kun je hem bedekken met een stoffen hoes, die in fasen naar beneden gelaten kan worden om kleine delen van het scherm prijs te geven.

Waarom zou je maar de helft van de televisie willen zien? Net als de LG R-Series Rollable TV, die een paar jaar geleden getoond werd, claimt LG dat je makkelijk muziek kunt afspelen zonder het hele scherm te zien. Je hebt ook maar een kleine strook nodig om de datum en tijd te kunnen zien.

LG’s vreemdste ontwerp?
De StanbyME is een tv op een stokje

Een tv op een paal is op zich niet raar, maar hoe langer je erover nadenkt, hoe vreemder het wordt.

De LG StanbyME is ontworpen om door iedereen gebruikt te worden, in welke kamer dan ook. Het beeldscherm heeft een ingebouwde batterij en is bevestigd aan een verplaatsbare standaard met verborgen wielen. De batterij moet genoeg energie leveren om drie uur te kunnen kijken voordat hij moet worden opgeladen.

Het 27-inch display van de StanbyME kan worden gekanteld, gedraaid, verhoogd of verlaagd om te zorgen voor “optimaal comfort bij kijken in bed, koken in de keuken of loungen op de bank in de woonkamer”.

De rest van de tijd zal het scherm dienen als een perfect voorwerp om midden in de nacht over te struikelen op weg naar de badkamer, of als een ultiem breekbaar apparaat voor peuters en jonge kinderen.

Wanneer deze toestellen op de markt komen of wat ze gaan kosten heeft LG nog niet bekend gemaakt…

Onderstaande toestellen zijn wel direct leverbaar EN super-scherp geprijsd!

Maar OP=OP… sla dus vandaag nog jouw slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5