Waarom een Toshiba Android TV altijd een goede keuze is. Reageren

We horen u denken, Samsung maakt toch de beste TV’s? Voor de komst van Android TV’s was dit zeker waar!

Alle Smart TV’s hebben tegenwoordig apps voor Youtube, Netflix etc: de nieuwste Toshiba Android TV’s troeven ze echter allemaal af dankzij de ondersteuning voor alle denkbare apps (dit heeft Samsung niet..) en de standaard ingebouwde Chromecast.

Wat zijn de voordelen van een Android TV?

  • Google Play™ Store heeft een zeer groot aanbod applicaties Ziggo GO, KPN, NLziet, Canal Digitaal, NPO start, Videoland en nog veel meer!
  • Dit besturingssysteem, in combinatie met de krachtiger processors maken deze TV in het algemeen, en het Smart TV menu in het bijzonder, sneller en intuïtiever.
  • Ook hebben alle Android TV’s een ingebouwde chromecast voor het draadloos streamen vanaf elke smartphone of tablet.

Toshiba Android TV: een nieuwe manier van TV kijken.

Verken duizenden films, shows en games en krijg antwoorden op uw vragen op het grote scherm met Android TV en Google Voice Assistant. En met de ingebouwde Chromecast kun je eenvoudig films, shows en foto’s casten vanaf alle apparaten van je gezin. Plus, met TRU Micro Dimming en TRU Resolution, voor een beter contrast en een opgeschaald, verfijnder beeld.

TV made for TRU life

Toshiba’s TRU Picture-technologie zorgt voor een vloeiende, gedetailleerdere weergave, opgeschaald naar de hoogste resolutie, ongeacht de content. Dus wat je ook kijkt, wij zorgen ervoor dat het er goed uitziet.

TRU Flow analyseert het beeld en de frames om haperende beelden te minimaliseren en ook snelle actiescènes goed weer te geven.

TRU Micro Dimming verbetert het contrast en richt zich op alle verschillende regio’s van het beeld.

TRU-resolutie schaalt een breed scala aan niet-4K-inhoud op en levert een verfijnder beeld dat volledig meeslepend aanvoelt

Smarter dan ooit

Praatjes voor meer gemak
Maak je leven gemakkelijker door je tv te bedienen met je stem. Met ons assortiment heb je de mogelijkheid om ofwel Amazon Alexa ofwel de Google Assistent te gebruiken. Maak verbinding met het apparaat van jouw voorkeur en begin met uitproberen.

Ervaar de helderheid van 4K UHD
4K betekent een scherper beeld. Meer pixels op het scherm zorgen voor een scherper beeld met meer details dan bij standaard HD.

Ongekend contrast Onze High Dynamic Range verbetert het kleurcontrast, waardoor de gradaties zwart donkerder en de gradaties wit helderder worden. Dankzij de geavanceerde mogelijkheden biedt Dolby Vision HDR een innemende bioscoopervaring, zodat je jouw favoriete films en series levensechter dan ooit kunt ervaren.

Dolby Audio Processing
Dolby Audio Processing zorgt voor een verbeterde ervaring, waar u ook naar kijkt, met rijker, helderder en krachtiger geluid.

Geluid van Onkyo
Onze luidsprekers zijn ontworpen door Onkyo voor een vakkundige verfijnde en afgestemde audio-ervaring die ware kracht en helderheid levert.

Een betere gaming-ervaring voor het hele gezin
De Toshiba Gaming Mode optimaliseert de levendigheid van de graphics voor een nóg opwindendere ervaring. Daarnaast ondersteunt de tv ook HDR-games.

Waar wacht je nog op?

Scoor vandaag nog je nieuwe Toshiba Android TV met kortingen tot wel 40%!

-80,00 539,00 619,00

Toshiba 4K QLED Android Smart TV 55QA4C63DG 55″

Vanaf slechts €25 per maand
219,00

Toshiba Android HD Smart TV 32WA2063DG (2021) 32″

Vanaf slechts €10 per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *