3 Films om bij af te koelen tijdens deze hitte… Reageren

Wij Nederlanders praten vaak over het weer. Vooral nu we ons momenteel in een hittegolf bevinden is het het onderwerp van de dag. Maar het is ook gewoon echt heel erg warm! Het is daarom hoog tijd om je je in een ijswereld te wanen, of ik elk geval veel sneeuw en ijs te zien. Pak er een ijskoud drankje bij, misschien zelfs een ijsje, en geniet van deze ijskoude toppers.

Ice Age (2002)

Van de naam alleen al zou je het ongeveer een graad kouder moeten krijgen. Ice Age is toch wel een klassieker te noemen als het gaat om ijs en sneeuw. Met maar liefst vijf delen in de filmreeks heb je voldoende materiaal om een hele dag af te koelen voor de televisie. Alle delen van de reeks zijn te vinden op Disney+.

In de aller eerste Ice Age film ga je twintigduizend jaar terug in de tijd, wanneer gletsjers zich uitstrekten over de aarde. Een ijstijd dreigde en dieren deden alles om te overleven. Een vreemde horde dieren, bestaande uit de vlotte luiaard Sid, de knorrige mammoet Manny, de duivelse sabeltandtijger Diego en de eekhoorn Scrat, loopt rond over de aardbol. Ze zijn allemaal nogal buitenbeentjes maar vinden onverwachts steun bij elkaar. Ze zijn namelijk op een missie: een mensenkind herenigen met zijn familie. Hiervoor moeten ze meerdere hinderlagen trotseren. Gecombineerd met de nodige hilariteit zijn dit de perfecte films om te kijken op een hete zomerdag als je een beetje verkoeling zoekt.

The Revenant (2015)

Misschien niet geheel voor de hand liggend, maar The Revenant bevat veel prachtige beelden van ijzige landschappen. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de film zich afspeelt tijdens een strenge winter. De beelden van de barre wintertijd helpen vast om even niet aan de hitte te denken. The Revenant is te zien op Netflix.

Het is 1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) en zijn manschappen aangevallen door indianen en moet hij bij een hinderlaag vrezen voor zijn leven. Hij kan tenauwernood ontkomen en slaat op de vlucht. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

Frozen II (2019)

Misschien had je deze al wel zien aankomen, want het klinkt natuurlijk al vrij logisch. Zowel Frozen als Frozen II zijn de perfecte films om te kijken tijdens een hittegolf, aangezien alles draait om ijs. Beide Frozen-films zijn te zien op Disney+.

Na de gebeurtenissen uit ‘Frozen‘ heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken. Bron: MovieMeter.nl

Weet je wat nog “cooler” is? Genieten van deze geweldige films op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5