Nieuw op Netflix deze week Reageren

Ja, de mussen vallen van het dak door de hitte maar dat weerhoudt jou er waarschijnlijk niet van om ‘s avonds lekker voor de buis te kruipen en te Netflixen, toch? Gelukkig zijn er weer enkele nieuwe titels toegevoegd!

Kimmy vs. the Reverend

In een interactieve special van de vrolijke sitcom Unbreakable Kimmy Schmidt kunnen kijkers zelf keuzes maken voor de personages. Kimmy (Ellie Kemper) gaat trouwen met een prins en moet voor eens en altijd afrekenen met de slechte dominee (John Hamm). Waar het bij de film Black Mirror: Bandersnatch slechts half slaagde, leent de pretentieloze stijl van Kimmy Schmidt zich beter voor de interactieve gimmick. 

Immigration Nation

In deze documentairereeks volgen we de ICE in Amerika (de Immigration and Customs Enforcement) op nauwe voet. Hoe is het om immigrant te zijn in Amerika, waar kun je tegenaan lopen en wat is de soms harde realiteit achter het immigratieproces? In de zes afleveringen van de serie komen ook veel immigranten zelf aan het woord. Door verschillende kanten en invalshoeken te belichten, geeft Immigration Nation een duidelijk beeld van de situatie in Amerika. Thema’s als goed en slecht, vrijheid en gevangenschap en (gebrek aan) familie komen allemaal aan bod. De docu staat vanaf vandaag al nieuw op Netflix.

World’s Most Wanted

In deze documentaireserie volgen we de instanties als de FBI en de CIA in hun missie om ’s werelds meest beruchte criminelen op te sporen. Door grootschalige zoekacties werd geprobeerd om vijf verschillende criminelen op te sporen, maar deze bleven de organisaties steeds een stap voor. Dit komt doordat ze bijvoorbeeld relaties onderhouden met de regering, of spionnen bij de politie hebben zitten. World’s Most Wanted heeft je op het puntje van je stoel zitten én zit vol met plot-twists. Ook vanwege het kat-en-muisspel doet de serie wat dat betreft denken aan Don’t F*ck With Cats. Vanaf woensdag 5 augustus staat World’s Most Wanted nieuw op Netflix.

The Rain

Met het derde seizoen wordt het verhaal van Simone, Rasmus en de andere overlevenden afgerond. Seizoen 3 wordt namelijk het laatste seizoen van de Scandinavische apocalyptische serie. Voor mensen die de serie niet kennen: in The Rainzit er een giftig virus in de regen, dat alles en iedereen lijkt te verwoesten. Zes jaar na de uitbraak van het virus probeert een groep overlevenden te werken aan een nieuwe, veilige wereld. De eerste twee seizoenen zijn al te zien, seizoen 3 komt vanaf donderdag 6 augustus nieuw op Netflix te staan.

Deze toppers bekijk je natuurlijk op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Profiteer ALLEEN DEZE WEEK NOG van onze Summer Sale…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5