5 grote films die je sinds november kunt streamen Reageren

November is begonnen! Netflix heeft een waslijst aan nieuwe films en series voor je op de planning staan. Onlangs zetten we al een overzicht met 66 nieuwe titels voor je klaar. Daar is nu echter nog meer bijgekomen. 1 november heeft de streamingdienst namelijk al direct afgetrapt met een verse lading topfilms.

Bone Tomahawk

Netflix heeft een opvallende western gescoord die de afgelopen jaren helaas onder de radar is gebleven: Bone Tomahawk. Een groepje kannibalen besluit het vredige dorpje Bright Hope te overvallen. Ze kidnappen een aantal bewoners, waarop de lokale rancher besluit om ze achterna te gaan. Vier mannen doen er alles aan om de gijzelaars te redden. Een vermakelijke combi van horror en western-clichés, met Kurt Russel en Patrick Wilson in de hoofdrol.

Chappie

Het is Neill Blomkamp-maand op Netflix. Naast de science-fiction-topper District 9 kun je nu namelijk ook Chappie streamen. In de nabije toekomst gebruikt de hardhandige politiemacht robots om misdaad te bestrijden. De mensen vechten echter terug, en weten een van die robots opnieuw te programmeren. Het resultaat is Chappie, een robot met gevoelens die zelf na kan denken. De politiestaat ziet de robot al snel als een grote bedreiging en zetten alles op alles om Chappie uit te schakelen.

Tokarev / Rage

Tja, Nicolas Cage speelde het afgelopen decennium vooral in films die je gerust zeer matig kunt noemen. Cult? Misschien, maar meestal komt het neer op D-films. Maar toch, soms zitten er films tussen die weliswaar geen Oscars verdienen maar zeker een vermakelijke avond kunnen opleveren. Zoals Tokarev. Paul Maguire en zijn vrienden weten een Russische gangster in de val te lokken en een enorme som geld te stelen. Wat een simpele klus had moeten zijn ontketent echter een oorlog tussen hun Ierse familie en de Russische maffia. Jaren later heeft Paul zijn criminele verleden allang achter zich gelaten, als opeens alsnog zijn dochter wordt ontvoerd.

The Lucky One

Voor je vriendin (of voor je eigen guilty pleasure) staat nu ook The Lucky One op Netflix. Een romantische dramafilm van dezelfde auteur als The Notebook. Als het goed is zegt dat al genoeg als je fan bent van het genre. Zo niet, dan kun je gezien de matige IMDb-score (6.5) deze film maar beter links laten liggen.

District 9

Ook District 9 staat nu op Netflix, een van de beste science-fiction-films van de afgelopen twintig jaar. Peter Jackson en Neill Blomkap schetsen een alternatieve geschiedenis van onze aarde, waarin in 1982 buitenaards leven onze planeet heeft gevonden. De aliens worden door de mensheid als tweederangsburgers behandeld en ondergebracht in getto’s.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5