Top 5 “zeewaardige”‘ films Reageren

Een cruise zit er voorlopig even niet in, gelukkig nemen deze 5 films je mee op een onvergetelijke… zeereis!

1. Aquaman (2018)
Het is nog eventjes afwachten, maar de eerste recensies zijn hoopgevend. Een weergaloze achtbaanrit in een fantastische onderwaterwereld met als stralend middelpunt de superheld Aquaman, met Jason Momoa in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van Aquaman.

2. The Abyss (1989)
Baanbrekende onderwaterfilm met, voor eind jaren tachtig, hele bijzondere special effects. Met topregisseur James Cameron (Avatar) aan het roer, en aan bloedstollende spanning en actie geen gebrek. Lees hier meer over de film The Abyss.

Een TV verwerkt in een spiegel, dat hebben alleen de ultra-rijken in hun villa… toch? Fout! Vanaf nu kan iedereen deze op zijn badkamer hangen, voor de prijs hoef je het niet te laten. Klik hier

3. The Shape of Water (2017)
De grote Oscarwinnaar van 2017. Schoonmaakster wordt verliefd op een onderwatermonster. Absoluut een vreemde film. Maar door de fantastisch sfeer en setting een absolute winnaar in het genre!

4. Waterworld (1995)
Astronomische productiekosten, nachtmerrieachtige logistieke problemen, ongelukken op het draaiplatform en een uitgeputte technische ploeg. Dat waren de geluiden over de filmset van deze film. Water en actie met Kevin Costner in de hoofrol.

5. The Meg (2018)
Deze onderwaterfilm, met Jason Statham in hoofdrol, werd door critici met de grond gelijk gemaakt. Het bioscooppubliek heeft toch genoten van deze 23 meter lange haai, en werd een dikke hit.

Bekijk deze films nu op je eigen badkamer TV! Nu al vanaf slechts €349,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *