5 redenen waarom de Xiaomi Soundbar 3.1ch dit jaar de meest interessante nieuwe Soundbar is Reageren

Tegenwoordig is het zeldzaam dat iemand geen Smart TV of een apparaat zoals een aangesloten streaming-speler heeft om de duizenden uren entertainment te kunnen kijken die de platforms bieden.

Maar vaak ontbreekt het wel aan goed geluid.

De meeste van de huidige Smart TV's hebben speakers die een laag vermogen geven en een zeer beperkte geluidskwaliteit.

Deze Xiaomi premium soundbar heeft alles wat je nodig hebt om naar je films en series te luisteren op een manier waarvan je niet wist dat ze te horen waren!

Waarom is deze Soundbar zo interessant? Wij geven  je 5 redenen!

1: Een premium soundbar voor minder dan €400

De Xiaomi Soundbar 3.1ch soundbar is geen instapmodel. Xiaomi mikt hoog en daarom is de aviesprijs 399 euro . En als we rekening houden met de functies en kenmerken, is de prijs helemaal niet hoog!

2: 3.1 geluid tot 430W dat je buren zullen haten

De Xiaomi Soundbar 3.1ch bestaat uit twee elementen, een soundbar en een subwoofer. Hij bereikt een maximaal vermogen van 430W , iets dat geen enkele televisie ter wereld kan bereiken omdat de luidsprekers te klein zijn.

Met het 3:1 stereogeluid beleef je films en series met een duidelijk herkenbare locatie van elk geluid. Als uw video's compatibel zijn, kunt u genieten van DTS Virtual:X en Dolby Audio, een technologie waarmee geluiden kunnen worden weergegeven alsof ze uit verschillende posities komen.

In de soundbar vind je 3 luidsprekers met volledig bereik en 3 tweeters die je een helder en kwalitatief geluid geven.

3: Draadloze subwoofer voor minder kabels

De subwoofer van Xiaomi is iets bijzonders. 

Een van de grote voordelen is dat het een draadloze subwoofer is . Hij heeft een eigen stroomvoorziening waardoor je geen kabel nodig hebt om hem op de soundbar aan te sluiten.

Zodra je hem aanzet maakt hij automatisch verbinding en hoef je niets te configureren, plaats hem gewoon op een plek in de buurt van de soundbar en begin met het afspelen van je favoriete film!

4. Incl. NFC-technologie om de mobiel te koppelen

Hoewel de soundbar aansluitingen heeft zoals coax, optisch, HDMI of USB in- en uitgang, beschikt hij ook over Bluetooth om hem aan te sluiten op mobiele telefoons, laptops of tablets.

Soms kan Bluetooth-connectiviteit een gedoe zijn, dus Xiaomi heeft NFC meegeleverd , zodat je elke Android-smartphone automatisch kunt koppelen met slechts één aanraking.

Geen gedoe om door menu's te navigeren of naar de naam van het product te zoeken tussen de verschillende apparaten die de mobiel vindt, ze zijn onmiddellijk gekoppeld.

5: Verschillende geluidsmodi voor elke situatie

De technologie van deze soundbar omvat verschillende geluidsprofielen voor elke situatie. Je kunt met name een muziekmodus vinden die hoge- en lage tonen optimaliseert, een filmmodus , een nieuwsmodus om stemmen beter te laten horen en een gamemodus .

AI -modus die automatisch de luidsprekerinstellingen aanpast, afhankelijk van de audio van de inhoud die je afspeelt.

Het heeft ook een nachtmodus waarmee je van elke inhoud kunt genieten, maar het volume van de bas kunt verminderen, zodat je buren in de kleine uurtjes van de ochtend geen klachten hebben!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5