Nieuw op Netflix deze week: een bloedstollende docu, hilarische comedyfilm & meer

Netflix strooit er deze week weer lustig op los voor elke film- én serieliefhebber.

Met een bloedstollende docu-reeks, een ontroerende dramafilm en een hilarische comedyfilm is er weer voor een ieder wat in petto!

Catching Killers seizoen 2 (woensdag 9 februari)

In de serie Catching Killers vertellen rechercheurs over hun zoektocht − die soms jaren duurde − naar criminelen. De agenten vertellen onder andere over hoe de zaken hen persoonlijk raakten en hoe lastig het soms kan zijn om er zelf niet aan onderdoor te gaan. Stel je eens voor als je 24 uur per dag je bezighoudt met monsters. Dat is niet niks. Zelfs decennia na de moorden, hebben de agenten die aan het woord komen het er nog moeilijk mee.

 

Hors Normes (donderdag 10 februari)

De twee vrienden Bruno en Malik zetten alles op alles om voor een zo goed mogelijk leven te zorgen voor een groep autistische kinderen en kansarme jongeren die door andere instellingen worden geweigerd. De film is van de makers van Intouchables Eric Toledano en Olivier Nakache, met hoofdrollen voor Vincent Cassel (Black Swan, La Haine) en Reda Kateb. De film, die op donderdag 10 februari nieuw op Netflix verschijnt, scoort een 7.4 op IMDb.

 

 

Bigbug (vrijdag 11 februari)

In een rustige woonwijk besluiten vier huishoudrobots plotseling om de mensen bij wie ze wonen te gijzelen in hun eigen huis. Een gezin, een opdringerige buurvrouw en een ondernemende seksrobot zitten daardoor met elkaar opgesloten. De spanningen lopen steeds hoger op. Ondertussen proberen de Yonyx, een nieuwe generatie androids, de wereldmacht over te nemen . Hoe groter de dreiging buiten wordt, hoe meer grenzen er binnenshuis worden overschreden.

Al deze geweldige films & series bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe Smart TV van TV Outlet!

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5