Bekijk nu de beste klassiekers op Amazon Prime Video! Reageren

1. Pulp Fiction (IMDb: 8.9)

Amazon Prime Video hoeft duidelijk niet onder te doen voor Netflix als het om prijswinnende topfilms gaat. We trappen af met Pulp Fiction. Quentin Tarantino leverde met deze film een klassieker af die anno 2020 nog steeds als een huis staat. En wat een soundtrack!

2. Moonlight (IMDb: 7.4)

Moonlight is een van de recentere topfilms die op Prime Video te vinden is. Moonlight won in 2017 de Oscar voor Beste Film. We volgen een Afro-Amerikaanse man in drie fases van zijn leven, in het turbulente Miami. Een indrukwekkend portret met bijzonder sterk acteerwerk en rake cinematografie.

3. The Godfather (IMDb: 9.2)

Tja, als een klassieker als The Godfather erop staat, dan moet die wel voorbij komen in je lijstje. Het is immers volgens velen de beste film ooit gemaakt. Don Vito Corleone is het machtige hoofd van een maffia-familie in New York. Als tegenstander van de drugshandel maakt hij meer vijanden dan vrienden, met alle gevolgen van dien.

Gratis gebruik maken van Amazon Prime Video? Klik hier!

4. Yesterday (IMDb: 6.8)

Een worstelende muzikant komt er opeens achter dat hij de enige persoon op aarde is die zich de Beatles kan herinneren. Hij kan alle grote hits van de Britse band recyclen, met een enorme carrière als gevolg. Pure feelgood met natuurlijk de ijzersterke muziek van de Beatles. Exclusief te zien op Amazon Prime Video.

5. Us (IMDb: 6.9)

Us is de tweede film van Jordan Peele, na zijn grote regie-doorbraak met Get Out. De recensies waren overwegend positief, al zou je dat gezien de matige IMDb-score misschien niet verwachten. Een gezinnetje vertrekt naar een strandhuis om met vrienden te gaan genieten. Wanneer ze onverwacht bezoek krijgen, slaat de vakantiesfeer al snel om in totale chaos.

Deze films en series bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5