Mad Men en meer: Netflix gaat vier geliefde topseries schrappen Reageren

Netflix schrapt na jaren hitseries

Buiten Originals om zijn er een aantal series die al jaren op Netflix staan. Kwaliteitsseries van bijvoorbeeld de BBC waar de meeste Originals niet eens in de buurt van kunnen komen. Helaas lijken een aantal licenties van zulke shows te zijn verlopen. Steeds meer abonnees valt namelijk op dat er tijdens het kijken van bijvoorbeeld misdaadserie Broadchurch een waarschuwing verschijnt dat de serie eind deze maand gaat verdwijnen.

Broadchurch – 3 seizoenen

Als ze ergens weten hoe ze een ijzersterke detectiveserie moeten neerzetten, dan is het wel in Engeland. Topacteurs Olivia Colman en David Tennant spelen de hoofdrol in Broadchurch, een van de beste misdaadseries van het afgelopen decennium. Het rustige Engelse kustplaatsje wordt opgeschrikt door de moord op de 11-jarige Danny. Inspecteurs Ellie Miller, tante van het slachtoffer, en Alec Hardy storten zich op de zaak. Al snel blijkt praktisch iedereen in het oh zo vredige dorpje verdacht. Een razend spannende serie die van begin tot eind indruk maakt! Meevaller: het eerste seizoen kun je geheel op zichzelf kijken, losstaand. Die zou je dus nog snel mee kunnen pakken voor Broadchurch na jaren van Netflix wordt gehaald.

Mad Men – 7 seizoenen

Helaas, ook alle zeven seizoenen van topserie Mad Men gaan van Netflix verdwijnen. De serie die al vroeg de lat hoog legde voor alle dramaseries die volgden. Mad Men gaat over de ambities, levens en liefdes van de medewerkers van reclamebureaus in de jaren zestig van de vorige eeuw. Een meedogenloze en uiterst competitieve wereld in New York. We ontmoeten Don Draper, de grootste reclameman in de industrie. De womanizer heeft moeite om mee te gaan met zijn tijd, en de voorsprong op zijn jonge en zeer ambitieuze collega’s in stand te houden. Wat een acteerwerk!

Eigen Kweek – 3 seizoenen + special

Na alle spanning en drama is het tijd voor een luchtigere serie. Eigen Kweek is een unieke productie van Vlaamse bodem. De serie volgt de familie Welvaert. De vrij vermogende boer Jos Quasi verliest al zijn geld na een slechte belegging. Hij laat het er niet bij zitten en schakelt zijn zoon in. Hun missie? Een cannabisplantage opzetten en middels drugshandel zijn verliezen compenseren. Iets wat natuurlijk al snel uit de hand loopt, maar maak je geen zorgen: Eigen Kweek onderscheidt zich juist voor de komische toon. Aanrader!

Skin Wars

We sluiten af met een reality-serie waar minder abonnees om zullen rouwen: Skin Wars. Van glasblazen en mode ontwerpen tot bloemschikken: Netflix heeft overal wel een spelshow van. Skin Wars draait om de grootste talenten binnen de wereld van bodypaint. Artiesten die hun eigen lichaam gebruiken als canvas. Elk seizoen strijden ze in een reeks aan uitdagingen om de felbegeerde hoofdprijs: honderdduizend dollar.

Deze topseries bekijk je uiteraard het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5