De 10 beste Disney+ films (september 2020) Reageren

10. Hamilton

Hamilton is een musical over een politicus uit de 18e eeuw. Saai is dat echter niet. Alexander Hamilton leefde namelijk een bijzonder leven! Dat Hamilton een meesterwerk is staat vast. En ook in de live registratie voel je de energie van de cast en wordt je geraakt door de geweldige muziek. Bijkomend voordeel: dankzij Disney+ hoef je geen dure tickets te kopen en maanden in de wachtrij te staan om dat van dichtbij te zien. 

9. Thor: Ragnarok

MCU-films waren altijd al heerlijk prettig gestoord, maar regisseur Taika Waititi gaf Thor een ongekende boost met Ragnarok. Een intergalactische roadtrip met een hernieuwde, hilarische dondergod bleek een schot in de roos. Ragnarok, met nieuwe personages als Valkyrie en perfect gebruikte oude personages als Loki en Hulk , is wat ons betreft één van de beste MCU-films én Disney+ films tot nu toe.

8. Coco

Coco speelt zich af in Mexico tijdens Dia de los Muertos, een Mexicaanse feestdag waarop de doden geëerd worden. De Pixar-film draait om het 12-jarige jongetje Miguel die ervan droomt om muzikant te worden. Het probleem is echter dat hij uit een familie komt die muziek al generaties lang verboden heeft! Om zichzelf te bewijzen – en zijn familiegeschiedenis te achterhalen – betreedt Miguel het dodenrijk… wat resulteert in een van de beste Disney+ films.

7. Frozen

Je kunt het kapotgedraaide nummer Let It Go waarschijnlijk niet meer horen, maar als je die irritatie eventjes weglaat, blijft er een meesterlijke animatiefilm over. Frozen is op en top Disney. Werkelijk alles zit erin. Een magische sprookjessetting, mysterieuze wezens en een flinke dosis musical. En dat Elsa géén man nodig heeft om een Disney-prinses te kunnen zijn, is een fijne bijkomstigheid. Vooruit, we zetten deze Disney+-film nog één keer aan!

6. Toy Story 3

Kiezen uit één van de vier Toy Story-films is natuurlijk een onmogelijke taak. Toch gaan we voor deel 3 vanwege dat perfecte, full circle-einde. Je weet wel, dat stukje waarbij je tranen als een waterval uit je ogen kletterden. Woody, Buzz en de speelgoedgang hebben al heel wat avonturen meegemaakt, maar deze beheert zeker tot de beste Disney+ films. So long, partner.

5. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Kapitein Jack Sparrow verliest zijn schip de Black Pearl aan zijn aartsvijand, Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush). Wanneer Barbossa de stad Port Royal binnenvalt en gouverneursdochter Elizabeth (Keira Knightley) ontvoert, kruizen hun paden elkaar weer. Om zijn Black Pearl terug te krijgen, vormt Jack een team met Will Turner (Orlando Bloom), die heimelijk verliefd is op Elizabeth.

4. Guardians of the Galaxy Vol 2.

De meest emotionele, slimme Disney+ film in de Marvel-stal? Dat is ongetwijfeld Guardians of the Galaxy Vol 2. Het team van A-holes is helemaal op elkaar ingespeeld en spat van het scherm. Met toffe nieuwe personages en een denderende soundtrack overtreft dit vervolg het zeer originele eerste deel. Maar de échte ster van de show is Yondu. Deze spacepiraat ontpopt zich tot de daddy die we stiekem allemaal wel zouden willen.

3. Avengers: Endgame

Avengers: Endgame bracht elke Marvel-fan in vervoering. En wat wil je ook na een opbouw van 21(!) films. De druk op de schouders van regisseurs Joe en Anthony Russo was ongetwijfeld enorm hoog, maar ze wisten het MCU zoals we dat kenden tot een knallend hoogtepunt te brengen. Elk personage kreeg wel een moment om te shinen en de OG-Avengers kregen een welverdiend, voorlopig afscheid. Een van de beste Marvel-films ooit en ook een van de beste Disney+ films.

2. Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back

Er kan maar één Star Wars-film de beste zijn en dat is: The Empire Strikes Back. De reden? Die is heel simpel. Hier ging de Star Wars-wereld pas écht open: we hoppen zo van ijsplaneet Hoth naar Yoda op Dagobah. Nieuwe personages, zoals Lando en Boba Fett, maakten een onvergetelijke indruk. Ook stapelen de grote onthullingen zich op. Niets gaat boven Darth Vaders ‘I am your father!’ – nog altijd de grootste en beste twist uit de moderne filmgeschiedenis. 

1. The Lion King

‘Naaaaaaaants ingonyama!’ Al vanaf de opening teleporteert The Lion King je naar een andere wereld. Een wereld die je waarschijnlijk al tig keer bezocht. Maar The Lion King is nu eenmaal een tijdloze animatieklassieker die je keer op keer met hetzelfde magische gevoel bekijkt. Hoe vaak kleine Simba ook ‘I just can’t wait to be king’ zingt; die glimlach is nooit ver weg.

Deze Disney films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5