Dit zijn de grootste releases op Ziggo, Disney+, Pathé Thuis en Amazon Prime (september 2020) Reageren

De kids zijn terug naar school dus je hebt weer tijd genoeg om te bingen! Ziggo, Disney+, Amazon Prime en Pathé Thuis helpen een handje mee, want de september-releases zijn weer om de smullen!

Ziggo

I May Destroy You – 2 september

Michaela Coel speelt Arabella, een eigenzinnige Londense millennial wiens schrijverscarrière net is begonnen. Wanneer ze met haar vrienden een avondje uitgaat, wordt er iets in haar drankje gedaan waardoor ze zich niets meer van de nacht herinnert. I May Destroy You durft hele duistere onderwerpen aan te snijden, maar doet dat ook met de nodige humor. Een gewaagde drama-comedy die perfect is voor deze tijd!

Godfather of Harlem – 10 september

Forest Whitaker steelt de show met zijn vertolking van Bumpy Johnson, ook wel bekend als de Godfather van de New Yorkse wijk Harlem. Begin jaren 60 keert hij na 10 jaar gevangenisstraf terug naar zijn territorium, maar inmiddels is er een nieuwe Italiaanse misdaadfamilie die heerst over Harlem. Dat betekent oorlog! Godfather of Harlem is een misdaaddrama van de hoogste plank. En er staan nog veel meer topseries op Ziggo!

Dave – 10 september

Het leven van rapper en komiek Dave Burd wordt flink op de hak genomen in deze nieuwe komedie. Onder de artiestennaam Lil Dicky wil Dave de beste rapper aller tijden worden. Eerste drempel: zijn vrienden overtuigen dat zijn ambitie niet knettergek is. 

The Third Day seizoen 1 – 15 september

Er is een mysterieus eiland vlakbij de Britse kust, waar de kleine bevolking erg op zichzelf leeft. Jude Law bezoekt in deze miniserie het eiland en ontdekt een duister geheim. The Third Day is een miniserie verspreid over 3 delen. Jude Law bezoekt het eiland in de zomer, terwijl Naomi Harris later dit jaar het eiland in de winter opzoekt. Tussendoor verschijnt er in oktober ook een speciale aflevering die beide verhaallijnen met elkaar moet verbinden.

Disney+

Mulan – 4 september

Mulan verschijnt na lang wachten exclusief op Disney+. De remake van de geliefde Disney tekenfilm, vertelt het verhaal van Hua Mulan. Zij vermomt haarzelf als man zodat ze mee kan vechten in het Chinese leger. Daar leert ze wat het betekent om een echte krijger te zijn. Je kunt Mulan voor 48 uur huren. Dat kost dan 21,99 euro. Wat duurder dan de bios, maar je hoeft nu je eigen bier en popcorn niet mee te smokkelen onder een grote jas!

The One and Only Ivan – 11 september

Ivan is een gigantische gorilla die van kinds af aan in de mensenwereld heeft geleefd. Wanneer zijn kleine circus een babyolifantje verwelkomt, genaamd Ruby, beseft hij dat de jungle zijn echte thuis is. Hij begint een plan te smeden met de andere dieren om van hun eigenaar te ontsnappen, gespeeld door Bryan Cranston. Ook met de stemmen van Angelina Jolie, Sam Rockwell en Danny DeVito. Ben je fan van pratende dieren? Dat is een genre op zich, want we hebben hier 10 uitstekende films voor je uitgezocht met beppende beesten. 

Becoming seizoen 1 – 18 september

Basketballegende LeBron James produceert deze docuserie, die elke aflevering het inspirerende verhaal vertelt van een jonge opkomende ster. Van topsporterts tot beginnende acteurs, Becoming belooft een echte feelgood documentaire te worden.

Pathé Thuis

Saw – 3 september

Een van de beste horrorfilms van de 21e eeuw komt naar Pathé Thuis! De mysterieuze seriemoordenaar Jigsaw speelt gruwelijke spelletjes met zijn slachtoffers. Hoeveel hebben ze over om in leven te blijven? Durven ze zelfs iemand te vermoorden? Zijn 2 nieuwste slachtoffers zitten aan hun benen geketend en krijgen een zaag om zichzelf te bevrijden. Doen ze dat of zijn ze Jigsaw te slim af?

Dune – 8 september

Eind 2020 verschijnt de nieuwe Dune van Denis Villeneuve, maar in september kun je gaan voor de 1984-versie van David Lynch. Heerlijk campy science-fiction, overgoten met de eigenzinnige stijl van Lynch. Maar wel waarheidsgetrouw aan het boek én je bent sneller klaar dan die pil lezen.

Amazon Prime

The Boys seizoen 2 – 4 september

Wat als superhelden echt bestaan maar ze enorm egoïstische klootzakken zijn, die alleen maar aan hun eigen carrière denken en zelfs een oorlog met een ander land willen beginnen om puntjes te scoren? Beetje specifiek… maar The Boys speelt zich af in deze gitzwarte wereld! Een kleine groep mensen – onder leiding van Karl Urban – wil wraak nemen tegen de superhelden die hun levens verpest hebben. Gelukkig wordt het extreme geweld afgewisseld met een gezonde dosis humor.

Fernando – 25 september

Fernando Alonso heeft onder Formule 1-fans natuurlijk geen introductie nodig. Maar wist je dat hij ook mee heeft gedaan aan de Indianapolis 500, Le Mans 24 uur en zelfs de Dakar Rally? In deze 5-delige docuserie worden exclusieve beelden van deze prestaties getoond. Ook worden Alonso’s manager en familie geïnterviewd over hoe de coureur is als hij geen stuurwiel voor zijn snufferd heeft.

Deze films bekijk je natuurlijk het beste op je nieuwe TV van TV Outlet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze klanten
beoordelen ons
Goed
5 / 5